İpekyolu ilçesinde, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Engelsiz Yaşam Akademisi'nde gerçekleşen etkinlikte, down sendromluların hazırladıkları etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.
Sıra Gecesi, palyaço gösterisi, Çicek Abbas Tiyatro gösterisi ve Mephisto Tiyatro Cafe Grubunun "Sakar ve Korkar" adlı tiyatro gösterileri izleyicilerden büyük beğeni topladı.
İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Cemil Öztürk'ün de katılımıyla yapılan etkinlikte, sıra gecesi konsepti ile türküler söylenirken yapılan çiğ köfte izleyicilere ikram edildi.
Son Dakika › Güncel › 21 Mart Down Sendromu ve Farkındalık Günü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.