27. Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali" - Son Dakika
Son Dakika Logo

27. Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali"

26.08.2016 09:38

Burhaniye Belediyesince düzenlenen "27. Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında sanatçı Mustafa Ceceli bir konser verdi.

Burhaniye Belediyesince düzenlenen "27. Burhaniye- Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında sanatçı Mustafa Ceceli bir konser verdi.

İskele meydanında binlerce kişinin katıldığı konserde Ceceli, hayranlarına unutulmayacak saatler yaşattı.

Ceceli'ye, konser sonrasında Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal plaket, çiçek ve zeytinyağı hediye etti.

Ceceli burada yaptığı konuşmada, "En ufak bir menfaati bozulduğunda kendi vatandaşının tepesine bomba atmaktan çekinmeyenlerin ahlaksızlığıyla sizleri baş başa bırakıyorum. O yüzden doğru yol, Peygamber Efendimiz'in yoludur. Biz, ondan başka efendi tanımıyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 27. Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali' - Son Dakika


Advertisement