2münster Başkonsolosu Tosyalı'ya Övgüler Yağdırdılar - Son Dakika
Güncel

2münster Başkonsolosu Tosyalı'ya Övgüler Yağdırdılar

2münster Başkonsolosu Tosyalı\'ya Övgüler Yağdırdılar

'devletin GÜCÜNÜ ARKAMIZDA HİSSETTİK' Program yemeğin düzenlenmesine katkı sunan Adem Türkoğlu ve Zonguldaklılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Karakulak'ın konuşmalarıyla başladı.

19.06.2014 18:47

'devletin GÜCÜNÜ ARKAMIZDA HİSSETTİK' Program yemeğin düzenlenmesine katkı sunan Adem Türkoğlu ve Zonguldaklılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Karakulak'ın konuşmalarıyla başladı. Mehmet Karakulak, 'Başkonsolosumuz Sayın Nafi Cemal Tosyalı, dernek faaliyetlerimizde bize sürekli destek olmuştur. Etkinliklerimizde her zaman yanımızda oldu. Sayesinde devletin büyük gücünü, arkamızda hissettik. Bundan dolayıda böyle bir teşekkür yemeği düzenledik' dedi. Yemek için hazırlanan ve pasaport dışı kapaklarına benzetilen davetiye de, katılımcılar tarafından beğenildi.

'BURASI BENİM İÇİN TECRÜBE OLDU'

Onuruna verilen yemekte konuşma yapan Münster Başkonsolosu Nafi Cemal Tosyalı organizasyonu yapanlara teşekkür ederek, Konsolosluk bölgemizde 200 bini aşkın Türk vatandaşı var. Görev sürem boyunca onlarla birlikte olmaya, sosyal etkinliklere katılmaya, cami derneklerinden farklı sivil toplum kuruluşlarına her fırsatta vatandaşlarımızla olmaya gayret ettim. Yüz bin kilometreden fazla yol katetmişim. Burası benim için büyük bir tecrübe oldu, teveccühünüze layık olabildiysem ne mutlu bana? dedi.

Davette, İşadamı ve Kapadokya Kültür Derneği Başkanı Mümün Uluç, Türk Alman Yardımsevenler Derneği Başkanı Necmiye Öztürk, İşadamı ve Barışspor Kulübü Başkanı Adnan Derviş, İşadamı Recep Kahya ve bazı STK temsilcileri Başkonsolos ile ilgili duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. Etkinlikte Münster Başkonsolosu Nafi Cemal Tosyalı'ya Barışspor Kulübü Başkanı Adnan Derviş bir futbol topu, Dortmund'dan toplantıya katılan bir grup dernek yetkilileri de, üzerinde kendi ismi yazılı olan bir Borussia Dortmund forması hediye etti. Etkinlik davetlilere sunulan açık büfe ikramıyla son buldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2münster Başkonsolosu Tosyalı'ya Övgüler Yağdırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement