3. İstanbul Tasarım Bienali İki Mekanda 4 Aralık'a Kadar Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

3. İstanbul Tasarım Bienali İki Mekanda 4 Aralık'a Kadar Devam Ediyor

İstanbul Arkeoloji Müzeleri ve bomontiada'da yer alan Alt Sanat Mekanı'ndaki bienal sergileri ise 4 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek.

18.11.2016 14:59

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından ENKA Vakfı, Petkim ve VitrA eş sponsorluğunda düzenlenen ve ücretsiz olarak gezilebilen 3. İstanbul Tasarım Bienali'nin Galata Özel Rum İlköğretim Okulu, Studio-X Istanbul, Depo'daki sergileri 20 Kasım Pazar günü sona eriyor.

Beatriz Colomina ve Mark Wigley küratörlüğünde "BİZ İNSAN MIYIZ? : Türümüzün Tasarımı : 2 saniye, 2 gün, 2 yıl, 200 yıl, 200.000 yıl" başlığıyla gerçekleştirilen bienal, kapılarını açtığı 22 Ekim tarihinden bu yana büyük ilgi görerek tüm şehre yayıldı. İnsanın 200.000 yıl boyunca tasarımla kurduğu ilişkiyi, arkeolojiden son teknolojiye, tıptan mimarlığa, bilimden iletişime birçok farklı alanda inceleyen 3. İstanbul Tasarım Bienali'nde, 50'nin üzerinde ülkeden 250'nin üzerindeki tasarımcı, mimar, sanatçı, koreograf, tarihçi, arkeolog, nörolog ve bilim insanının 70'in üzerinde projesi yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 3. İstanbul Tasarım Bienali İki Mekanda 4 Aralık'a Kadar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement