3D Allianoi Antik Kenti Sergisi Açıldı - Son Dakika
Güncel

3D Allianoi Antik Kenti Sergisi Açıldı

3D Allianoi Antik Kenti Sergisi Açıldı

Allianoi, Anadolu Sağlık Merkezinde yeniden hayat buluyor.

25.06.2012 16:03

Anadolu Sağlık Suadiye Tıp Merkezi'nde açılan üç boyutlu Allianoi fotoğrafları sergisi,iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerini bir araya getirdi.

Anadolu Sağlık Merkezi, tıp tarihinde önemli bir yeri olan ve günümüzde sular altında kalan Allianoi antik kentini içmimar ve endüstri tasarımcısı Ergun Nuhut'un gözünden Üç boyutlu fotoğraflarla yeniden canlandırıldı.

3D Alianoi sergisi, kendiside Bergamalı olan Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Anadolu Halding İcra Komitesi Başkanı Tuncay Özilhan ve Anadolu Grubu yöneticilerinin katılımıyla Anadolu Sağlık Suadiye Tıp Merkezinde Cumartesi günü açıldı.

Üç boyutlu Allianoi fotoğraf sergisi hakkında konuşan Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, resimlerde görülen yerlerde çocukluğunun geçtiğini belirterek "Sergi buralar hakkında yazılı kaynaklarda bulunmayan çok özel bilgiler verdi. Böyle bir çalışmayı gerçekleştirdiği için başta Ergun Nuhut'a ve destekleyenlere teşekkür ederim "dedi.

Anadolu Sağlık Suadiye Tıp Merkezi Başhekimi Dr. Lakme Eren, böyle bir sergiye ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Dr. Eren " Ülkemiz tıp tarihi açından zengin mirasa sahip, biz de bu mirası farklı bir boyutta hem hastalarımıza hemde ziyaretçilere sunmak istedik. Sergideki fotoğraflar üç boyutlu özelliği ile insana "oradaymışız" izleminide veriyor.dedi.

Konuklara dağıtılan üç boyutlu gözlüklerle fotoğrafları inceleyen misafirlere fotoğraflar hakkında bilgi veren Ergun Nuhut'a, Anadolu Sağlık Merkezi tarafından hazırlanan plaket ve çiçek verildi.

3 D Allianoi antik kenti sergisi, Ağustos sonuna kadar sanatseverler tarafından gezilebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 3D Allianoi Antik Kenti Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement