3M'den Yeni Boya Fırın Sıvısı - Son Dakika
Güncel

3M'den Yeni Boya Fırın Sıvısı

3M\'den Yeni Boya Fırın Sıvısı

3M, yeni ürünü 3M™ 51008 Boya Fırın Sıvısı'nı piyasaya sundu.

04.04.2013 17:27

Boya Fırınları İçin 3M'den Kupkuru Bir Çözüm: Püskürt ve Sök

Oto tamir ve bakım ürünleri ile yenilikçi çözümleriyle hızlı, kolay ve verimli sonuçlar alınmasını sağlayan 3M, yeni ürünü 3M™ 51008 Boya Fırın Sıvısı'nı piyasaya sundu. Fırın temizliğinde klasik yöntemlerin aksine uygularken mor daha sonra ise seffaf renke donusen 3M™ 51008 Boya Fırın Sıvısı ile artık uygulamalar "püskürt ve sök" demek kadar kolay…

Oto tamir ve bakım ürünleriyle 70'ten fazla ülkede ustaların yaşamını kolaylaştıran inovasyon devi 3M; boya fırınları için hızlı, etkili ve sökülebilir fırın sıvısını piyasaya sundu. 3M'nin yeni ürünü 3M™ 51008 Boya Fırın Sıvısı; sökülebilir ve püskürtülebilir olma özelliğiyle boya fırınlarında toz sorununu zahmetsizce ortadan kaldırıyor ve daha temiz bir boya fırını sağlayarak etkili ve hızlı çözümler sunuyor. Mor rengi sayesinde uygulama yapılan yerleri görme imkânı da sağlayan 3M™ 51008 Boya Fırın Sıvısı, kuruduktan sonra şeffaflaşarak folyoya dönüşüyor.

Sıçramalara karşı mükemmel dayanıklılık sağlayan ürün, hızlı bir şekilde uygulanabiliyor ve istenildiğinde kolayca sökülebiliyor. Fırını temizlerken su kullanılmasına gerek bırakmayan 3M™ 51008 Boya Fırın Sıvısı, uygun püskürtme ekipmanları ile kolayca uygulanabiliyor. Uygulama yenileneceği zaman ince, kuru bir tabaka haline gelmiş ürün, sökülerek kolayca temizleniyor; duvarlar kuru kalırken temizleme süresi ustalar için bir kâbus olmaktan çıkıyor. 3M™ 51008 Boya Fırın Sıvısı, tek başına ya da cam ve kepenkler için kullanılan Dirt Trap Fırın Kâğıdı ile birlikte kullanılabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 3M'den Yeni Boya Fırın Sıvısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement