4 Aydır Platonik Aşkı Tarafından Rehin Tutuluyor - Son Dakika
Güncel

4 Aydır Platonik Aşkı Tarafından Rehin Tutuluyor

4 Aydır Platonik Aşkı Tarafından Rehin Tutuluyor

Adana'da 4 ay önce platonik aşığı tarafından kaçırılan 17 yaşındaki kızdan 4 aydır haber alınamıyor. Ailesi kızlarının hayatta olup olmadığından endişe ediyor.

08.04.2015 10:09  Güncelleme: 10:22

Adana'da platonik aşığı tarafından kaçırılan 17 yaşındaki kızdan 4 aydır haber alamayan ailesi perişan oldu.

AİLEYİ TEHDİT ETMEYE BAŞLADI

Merkez Seyhan ilçesi Bey Mahallesi'nde oturan G.E.'yi (17) 5 yıl önce mahallede görüp aşık olan Mahmut A. (23), iddiaya göre, amcası ve annesini, kızın ailesine göndererek istedi. Ancak G.E.'nin yaşının küçük olması nedeniyle aile kızlarını vermedi. Bunun üzerine aileyi tehdit eden Mahmut A. kızı sürekli takip etmeye başladı. Mahmut A. hem kız çocuğunu hem de ailesini arayarak tehditler savurdu. Buna rağmen aile kızını platonik aşığa vermedi.

ABLASINA YEMEK GÖTÜRÜRKEN KAÇIRILDI

Mahmut A. bunun üzerine plan yaparak 5 Ocak'ta 2015 tarihinde otomobil ile gelip kızı saat 21.00 sularında aynı sokakta oturan ablasına yemek götürmek için dışarı çıktığı sırada kaçırdı. G.E.'den haber alamayan ailesi kayıp dilekçesi verip, kızlarının Mahmut A. tarafından kaçırıldığını iddia etti.

"KIZIMI ÖLDÜRÜR DİYE OKULA BİLE GÖNDEREMEDİM"

Baba Nuri Ergin (58) kızına Mahmut A. musallat olduktan sonra korktukları için ilkokuldan sonra kızını okula göndermediğini belirterek, "5 yıldır bize bu genç kan kusturuyor. Kızımı vermediğimiz için hepimizi ölümle tehdit etti. Kızımı telefonla arayıp tehdit etti. Kızım artık girdiği çıkmazdan psikolojisi bozulmuştu. En sonunda kızımı kaçırdı. Babası Mardin'in Midyat ilçesine bağlı Gelinkaya Mahallesi'nde oturuyor. Şikayetçi olduk ancak aradan 4 ay geçmesine rağmen kızım bulunmadı. Kızım sağ mı ölü mü onu da bilmiyoruz. Ben kızımın canından endişe ediyorum o kızımı kesinlikle öldürmüştür. Bu zamana kadar yoksa kızım bizi arardı. Kızımın bir sesini duyayım onun yaşadığını bileyim yeter. Bizim 4 aydır neler çektiğimizi bir tek biz biliriz. 4 aydır perişan olduk sadece kızımın sesini duymak istiyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 4 Aydır Platonik Aşkı Tarafından Rehin Tutuluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Selami:
    Yaşasın kadını koruyan kanunlarımız (!). . Kanunla ne korunabildi ki kadın korunsun. 23 2 Yanıtla
  • bb:
    Gecen gün imam hatip lisesinin önündeki parktan geciyorum iki imam hatip li 15 veya 16 yaşlarında bir kız bir erkek ile öpüşüyor durum bu hale geldi bunlar aramızdan birinin kız kardeşleri artik şeriat demeyecek miyiz 11 9 Yanıtla
  • Anneyim:
    okula yollamadın fakat gece 9 da dışarı çıkardın bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler ben kızımı o saate karşı bakkala dahi yollamam başımızda bir bela olmadığı halde. 13 2 Yanıtla
  • bir bitmediniz artık yeter !:
    bunun ille alakası yok bunun insanlık ve eğitimle ilgisi var ne yazık ki iğrenç bir toplum olduk 17 yaşında bu ülkede kaçtane gencecik kız var özgecanlardan kaç tane var artık dur densin cezalar caydırıcı olsun it kopuk gibi cirit atmasın bu densiz insanlar ibret alınsın bazı şeylerden biri buna dur demesse herkesin başına gelebilir! 13 1 Yanıtla
  • yazık:
    zorla güzellik olmaz halen hangi devirde yaşıyoruz hayret verici saplantılı ruh hastalı insanlar 11 1 Yanıtla
  • rezillik:
    artık yeter insanlar sokağa çıkamaz oldu özgürce normal şekilde markete gitmekten korkar oldu nedir sizin sorununuz sizinki sevgi değil ruh hastalığı sorunlu ezik insanlarsınız kimseye bunu yaşatmaya hakınız yok kendi bacınıza aynı şey yapılsa hoş mu olur o aile o kızını nasıl yetiştirip getiriyo kimse evladını çöpte bulmuyo lanet olsun sizin gibi adam diye geçinenlere 10 1 Yanıtla
  • a:
    Ya kesin platoniktir 7 1 Yanıtla
  • Objektif..:
    Yine Adana 4 4 Yanıtla
  • of:
    Bu adana kadar vahşi bir şehir gömedin her gün gastede okuyoruz amcasını kuyuya atıyor halasını baltayla kesiyor vs samsunda tecavüz şehri her gün birine saldırıyorlar 6 2 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement