6 Kişi Kazada Yaralandı - Son Dakika
Güncel

6 Kişi Kazada Yaralandı

6 Kişi Kazada Yaralandı

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde sinyalizyon bulunmayan kavşağa hızla girdiği belirtilen kamyonet ile minibüsün çarpıştığı kazada, 2'si ağır 6 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

27.11.2011 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde sinyalizyon bulunmayan kavşağa hızla girdiği belirtilen kamyonet ile minibüsün çarpıştığı kazada, 2'si ağır 6 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılar tedaviye alındı.

Kaza, Ortaca İlçesi Terzialiler Mahallesi Cengiz Topel Caddesi ile Fevzipaşa Caddesi kavşağın bugün saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Trafik ışıkları bulunmayan kavşağa hızla girdiği öne sürülen Bilal U. (58) yönetimindeki 48 L 0595 plakalı kamyonet ile Gürani Çiftçi (37) yönetimindeki 48 D 1423 plakalı minibüs çarpıştı. Minibüs şoförü Çiftçi ile yanındaki eşi Bedia Çiftçi (30) çarpışmanın şiddetiyle kırılan ön camdan fırlayıp beton zemine düştü. Kazayı görenler polis ve sağlık ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaralılardan, durumu ağır olan minibüs şoförü Gürani ve eşi Bedia Çiftçi'yi Ortaca Özel Yücelen Hastanesi'ne, kamyonet şoförü Bilal U. yanındaki Razaman Kaplan (62) ile minibüs şoförünün kardeşi Salih (27) ve eşi Kadriye Çiftçi'yi (18) de ambulanslarla Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan U., Kaplan ve minibüste bulunan Salih Çiftçi ile eşi Kadriye Çiftçi yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Devlet Hastanesi'ne sevkedildi. Minibüs şoförünün çocukları Ümmühan (10) ve Yusuf Çiftçi (6) kazayı yara almadan atlattı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 6 Kişi Kazada Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement