Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı - Son Dakika
Güncel

Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı

Anadolu Ajansının (AA), 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisi ve sonrasında yaşananları içeren "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Nevşehir'de "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara dağıtıldı.

04.08.2016 07:47

Anadolu Ajansının (AA), 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisi ve sonrasında yaşananları içeren "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Nevşehir'de "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara dağıtıldı.

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik sıraya göre derlendiği kitap, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Hasan Ünver ve AA muhabiri Behçet Alkan tarafından Diriliş Meydanı'nda nöbet tutan vatandaşlara dağıtıldı.

Aktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kitap için Anadolu Ajansına teşekkür ederek, "Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan bu kitap sayesinde, halkımıza yapılan ihanet tarih boyunca hatırlanacaktır, bu açıdan da bu kitabı çok önemsiyorum." dedi.

FETÖ'nün darbe girişimine kalkıştığı ilk anlardan itibaren Türk medyasının birlik mesajı vermesini takdir ettiğini belirten Aktaş, "15 Temmuz tarihinde ülkemiz eşi benzeri görülmemiş bir ihanete uğradı. Başta Anadolu Ajansı olmak üzere diğer ajans ve televizyon kuruluşlarının bu hain girişimi halkımıza duyurmak için çaba göstermesi neticesinde vatandaşlarımız meydanlara dökülerek ihanet şebekesinin girişimini engellemiştir." ifadesini kullandı.

Ünver de Anadolu Ajansının 15 Temmuz gecesi yaptığı habercilik çalışmasının Türk milleti tarafından hep hatırlanacağını bildirdi.

Darbe girişimi gecesi Anadolu Ajansının bütün personelinin fedakarca ve prestijli bir çalışma örneği sergilediğini gözlemlediğini aktaran Ünver, dağıtımı yapılan kitabın tarihi bir belge niteliği taşıdığını vurguladı.

Ünver, "Bu ihaneti yapanlar hoca ve asker kisvesiyle milletimize suikast yapmaya çalıştılar. Milletimizi yığınlar olarak tabir ettiler ama milleti yeni öğrendiler. Keşke tarihe böyle belgeler düşmeseydi. Bu yaşananları tarihi belgelerle ortaya koyan Anadolu Ajansını tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.

Aa\'nın "Dakika Dakika Fetö\'nün Darbe Girişimi" Kitabı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa'nın 'Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi' Kitabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement