Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı - Son Dakika
Güncel

Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kitabın vatandaşlara dağıtılması Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Sakarya'da demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara dağıtıldı.

10.08.2016 23:59

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kitabın vatandaşlara dağıtılması Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Sakarya'da demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara dağıtıldı.

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlendiği "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı Demokrasi Meydanı'nda kurulan stantta, kurum çalışanlarınca vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı.

AA muhabirine, "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabını değerlendiren Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, bugünleri geleceğe taşımak için bu kitapların çok güzel olduğunu belirterek, Anadolu Ajansı'nı tebrik etti.

Elmas, demokrasi nöbetlerinin kendilerinde alışkanlık yaptığını, her akşam geldiklerini, bu akşamdan sonra ne yapacaklarını bilemediklerini ifade eden Elmas, "İnşallah böyle günler için toplanmamız bir daha olmaz, farklı günler için bu meydanlarda toplanırız." diye konuştu.

Türkiye'de her şeyin normale gittiğini vurgulayan Elmas, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye'nin gelecek günleri bugünlerden çok daha güzel olacak. Bu meydanlarda toplanan halkımızı gerçekten kutluyoruz. Burada halkımız büyük bir kadirşinaslık ve sahiplenme örneği gösterdi. Bu meydanlar aslında halkımızın tekrar kendini ortaya koyması, göstermesi açısından çok önemli oldu, hepsini kutluyorum. Anadolu Ajansı'nı da hem yayınları hem de bu çalışmaları için kutluyorum."

İlahi ses sanatçısı Cemal Akçil de insanları bilgilendiren çok önemli bir çalışma olduğunu belirterek, bu kitabı hazırlayan Anadolu Ajansı'na çok teşekkür etti.

Vatan, millet için değerli olan şeylerin güzel kitaplarla insanlara sunmanın çok faydalı olacağını dile getiren Akçil, "Bu güzel akşamda bizde mitingde yer aldık. Buradan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi bozacak şer odaklarının şerrinden muhafaza eylesin." diye konuştu.

Vatandaşlardan Sema Coşkun da kitapta şimdiye kadar okumadıkları, bilmedikleri her şeyin var olduğunu düşündüğünü belirterek, "Çok faydalı bilgiler vardır diye düşünüyorum. İnşallah buradan öğreneceğiz." dedi.

Aa\'nın "Dakika Dakika Fetö\'nün Darbe Girişimi" Kitabı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa'nın 'Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi' Kitabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement