Abbas Güçlü,Malatya Belediyesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Abbas Güçlü,Malatya Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Abbas Güçlü,Malatya Belediyesi\'ni Ziyaret Etti

Genç Bakış programının çekimleri dolayısıyla Malatya'ya gelen TV Programcısı Abbas Güçlü, Malatya Belediyesi'ni ziyaret etti.

12.01.2013 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABBAS GÜÇLÜ: HER GELİŞİMDE MALATYA'YI DAHA GELİŞMİŞ GÖRÜYORUM

Ünlü programcıyı konuk eden Belediye Başkan Vekili Hasan Atay, "Gazeteci-Yazar, Araştırmacı, TV Programcısı Abbas Güçlü Bey'i Malatya'da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz" dedi.

Başkan Vekili Atay, "Özellikle Genç Bakış programıyla, gençlerimize yol gösteren, rehberlik yapan, eğitici yönü olan programlar yaptığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu programla beraber öğrencilerimizin, gençlerimizin özgüvenlerini sağlamada önemli katkı verdiğini düşünüyorum. Kendisine teşekkür ediyor, bir kez daha hoş geldiniz diyorum"

"Kayısıyla ilgili ürün geliştirilmesi lazım"

Gazeteci-Yazar Abbas Güçlü ise "Daha önce de Malatya'ya defalarca geldim. Her gelişimde Malatya'yı daha gelişmiş, daha farklılaşmış görüyorum. Ama değişmeyen bir tek şey var; kayısısı" diye konuştu.

Kayısıya artık katma değer katılması gerektiğinin altını çizen Güçlü, "Kayısı en ucuz şekilde satılıyor. Kayısıdan en azından 100 ürün üretilebilir ama lokantaya gidiyorsunuz kayısı ile ilgili bir şey yok. Otellerde, kayısının en kötüsü var. Mesela ben kayısı ile ilgili sıcak bir çay içmek ya da şerbet içmek isterim. Farklı bir kayısı ürünü görmek isterim. Malatya'nın kayısı ile ilgili ürün yelpazesini geliştirmesi lazım" şeklinde konuştu.

Ziyaretin anısına Belediye Başkan Vekili Hasan Atay tarafından Abbas Güçlü'ye kayısı kristali ve kayısı hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Abbas Güçlü,Malatya Belediyesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement