ABD Büyükelçisi Ricciardone, Vali Koçdemir'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

ABD Büyükelçisi Ricciardone, Vali Koçdemir'i Ziyaret Etti

ABD Büyükelçisi Ricciardone, Vali Koçdemir\'i Ziyaret Etti

Eskişehir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (ESİAD) davetlisi olarak Eskişehir'e gelen Amerika Birleşik Devletleri'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone ve eşi Maria Ricciardone, Vali Dr.

08.03.2013 19:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (ESİAD) davetlisi olarak Eskişehir'e gelen Amerika Birleşik Devletleri'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone ve eşi Maria Ricciardone, Vali Dr. Kadir Koçdemir'i makamında ziyaret etti.

Eskişehir programı kapsamında Vali Dr. Kadir Koçdemir'i makamında ziyaret eden ABD Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone Eskişehir'in gezmeye değer bir şehir olduğunu ifade etti. Ricciardone, "Çok yoğun bir gün geçirdiğinizi biliyoruz. Bakan Bey'in burada olduğunu biliyoruz. Kendisi çok büyük bir dost. Beş sene önce Eskişehir'e gelmiştik, ama o zaman sadece sanayi bölgesini gezmiştik. Bu sefer Eskişehir'i gezdik. Bu kadar cazip, tarihi bir kent olduğunu bilmiyorduk, haberimiz yoktu. Eskişehir ziyaret etmeye değer bence. Ayrıca hızlı tren çok güzel" dedi.

Vali Dr. Kadir Koçdemir ise, Büyükelçi Ricciardone ve eşi Maria Ricciardone'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Koçdemir, büyükelçinin Yüksek Hızlı Tren için yaptığı yorum üzerine bir espri yaparak, "Ankara'da bir semt var, Eryaman diye biliyorsunuzdur. Artık Eryaman'dan yakın diyoruz Eskişehir için" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Büyükelçi Ricciardone valiliğin ziyaret defterini imzaladı.

ABD Büyükelçisi Francis Ricciardone'ın, Vali Koçdemir'i ziyaretinden sonra 222 Park'ta akşam yemeği yedikten sonra Ankara'ya geri döneceği bildirildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel ABD Büyükelçisi Ricciardone, Vali Koçdemir'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement