Abdullah Mert Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Abdullah Mert Seçim Sonuçları

Abdullah Mert Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi IĞDIR belediye başkan adayı Abdullah Mert oldu.

02.04.2019 12:27

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi IĞDIR belediye başkan adayı Abdullah Mert oldu. Saadet Partisi adayı Abdullah Mert, IĞDIR belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? IĞDIR belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan Saadet Partisi IĞDIR belediye başkan adayı Abdullah Mert ile ilgili seçim sonuçları ve IĞDIR belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. Saadet Partisi IĞDIR belediye başkan adayı Abdullah Mert oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte IĞDIR belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. IĞDIR aday yarışı ve IĞDIR seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

IĞDIR Seçim Bilgileri

  • IĞDIR belediyesi için toplam sandık sayısının 170 olduğu belirlendi.
  • IĞDIR belediyesi için açılan sandık sayısının ise 169 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • IĞDIR belediyesi için katılım oranının ise % 82,19 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • IĞDIR toplam seçmen sayısının ise 56.116 olduğu belirlendi.
  • IĞDIR belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 46.124 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

Saadet Partisi IĞDIR Belediye Başkan Adayı Abdullah Mert Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi IĞDIR belediye başkan adayı olarak gösterilen Abdullah Mert, IĞDIR yarışında % 0,46 oranında aldığı oy ile 4'nci oldu. Abdullah Mert toplamda 206 adet oy sayısına ulaştı.

Abdullah Mert Kimdir?

Abdullah Mert, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi'nden Iğdır İli Belediye Başkan adayı oldu.

Saadet Partisi IĞDIR belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Abdullah Mert Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement