Açlık Oyunları, TV'de İlk Kez D-Smart'da - Son Dakika
Güncel

Açlık Oyunları, TV'de İlk Kez D-Smart'da

Açlık Oyunları, TV\'de İlk Kez D-Smart\'da

Açlık Oyunları, 16 Eylül Pazar günü, TV'de ilk kez D-Smart ekranlarında olacak.

11.09.2012 16:00

D-Smart, 5. Kanal Smart Sine Gold HD'de, saat 21:00'de başlayacak film, izleyicilere aksiyon dolu dakikalar yaşatacak.

D-Smart, sinema severlerin en çok beğendiği filmleri sinemalardan hemen sonra TV'DE İLK KEZ izleyicisi ile buluşturmaya devam ediyor.

Devam filmi statüsüne girmeyen filmler arasında ABD'de tüm zamanların en iyi açılış hafta sonu rakamını yakalayarak 1. sıraya oturan, Türkiye de ise 3 günde 111 binin üzerinde izleyici tarafından izlenen Açlık oyunları ( The Hunger Games) D-Smart'da ekranlara geliyor.

Yönetmenliğini Gary Ross'un yaptığı, başrollerini ise Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson ve Liam Hemsworth'un paylaştığı film, TV'den canlı yayınlanan ve ölümüne bir kavga olan Açlık oyunlarını konu alıyor.

Künye

Yönetmen: Gary Ross

Oyuncular : Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson ve Liam Hemsworth

Yapım Yılı: 2012

Dil: İngilizce

Konu: Bir zamanlar Kuzey Amerika olarak bilinen bir yerin yıkıntıları içerisinde Panem ulusu yaşamaktadır. Başkent Capitol'ün etrafında 12 bölge bulunmaktadır. Capitol şiddetli ve acımasızdır ve bölgeler bir hat boyunca sıralanmıştır.Onların her biri her yıl yapılan Açlık oyunlarına katılmak zorundadır. Yarışma için her bir bölgeden yaşları 12 ila 18 arasında değişen birer erkek ve bir kız çocuğu göndermek durumundadır. Açlık oyunları TV'den canlı yayınlanan ölümüne bir kavgadır. On altı yaşındaki Katniss Everdeen annesi ve 12 yaşındaki kız kardeşi ile yaşamaktadır. Oyunlarda kızkardeşinin yerine geçerek ölüm cezasını üzerine alır. Ancak Katniss daha önce de ölüme çok yaklaşmıştır ve bu kez kızkardeşi için ikinci kez hayatta kalma mücadelesi verecektir. Gerçekten ne anlama geldiğini bilmeden bir yarışmacı olmuştur.Eğer bu mücadeleyi kazanırsa hayatta kalma seçeneğini başlatmış olacaktır. Kazanmak ün ve talih anlamına gelir. Kaybetmek ise kesin ölüm. Açlık Oyunları başlasın..!

Karakterler Katniss Everdeen: 16 yaşında,siyah saçlı,gri gözlüdür. Babası madencidir ve babası ölünce ailesini ayakta tutmak için avlanmak,parası olmadığı için değiş tokuş yapmak durumundadır. Babası ölünce hayattan kopmuştur. 11 yaşından beri annesine ve kardeşine o bakmaktadır. Daha sonra açlık oyunlarına kızkardeşi Primrose seçilince, onun yerine açlık oyunlarına katılır.Ok atmakta çok ustadır ve bitkileri tanır.Gale'e karşı tuhaf duyguları vardır ama bir türlü çözemez. Peeta ile tanışınca zamanla ona aşık olmaya başlar ve işler karışır. Peeta Mellark: 16 yaşında,sarı saçlı,mavi gözlüdür. Babası fırıncıdır. Hayatı boyunca hiç avlanmamıştır. Fırıncıda çalışırken sürekli ağır ekmek sepetlerini kaldırdığı için güçlü kollara, pastaları süslediği için de iyi bir kamuflaj yeteneğine sahiptir. İki tane ağabeyi vardır. Açlık oyunlarına seçilince, kimse onun yerine geçmeye gönüllü olmamıştır. Katniss'e aşıktır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Açlık Oyunları, TV'de İlk Kez D-Smart'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement