Acun Yemek Parasını Ödeyemedi! - Son Dakika
Güncel

Acun Yemek Parasını Ödeyemedi!

Acun Yemek Parasını Ödeyemedi!

'Burada Laf Çok' programına katılan Acun Ilıcalı anlattığı birbirinden komik ve samimi hikayeleri ile izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

11.07.2013 07:49

Mesut Yar'ın sunuculuğunu yaptığı 'Burada Laf Çok' programının dün akşamki konuğu, ekranların dahi çocuğu Acun Ilıcalı'ydı. Ilıcalı program sırasında anlattığı komik anıları ile izleyicilerin eğlenceli dakikalar geçirmesini sağladı.

Mesut Yar'ın sorularına içtenlik ile cevap veren başarılı yapımcı bir restoranda yemek yedikten sonra hesabı ödeyemediklerini esprili bir şekilde anlattı. "Ben para taşımıyorum. Gökhan Şükür'de ne varsa onunla idare ediyoruz. Dün rehin kaldık beraber. Allah belamı versin ki doğru. Yemek yiyeceğiz, para yok. Tanıdık dükkân aradık. Nusret'te yemek, Rıdvan Abi'de tatlı yedik. İşi bitirdik. Toplam beş kişiydik. Bizim grup sıkıntıda demek ki. 5 kişiden 100 lira çıkmadı"

Yemek yemek için tanıdık restoran aradıklarını söyleyen Acun Ilıcalı yaptığı yarışma programlarında kendisini en çok etkileyen yarışmacının da Atalay Demirci olduğunu şu sözler ile anlattı; "Atalay beni katıla katıla güldüren bir yarışmacı oldu. Atalay'ın bana göre çok önemli bir farkı var, bel altı hiç yapmıyor. O tip esprilere insanların gülmesi daha kolaydır. Bir kalabalığa konuşurken hafiften böyle argo konuş ya da bel altı konuş insanlar gülüyorlar. Çünkü komik geliyor, değişik geliyor.

Atalay'ın mesela annesi ve babasının olmadığını ben bilmiyordum. Yarışmada hiç kullanmadı bunu hiç ön plana çıkarmadı. Bunu kullansa oyda yüzde 10 ya da 20 oynar, garanti veriyorum. Çünkü bu şekilde birinci olmak istemiyordu o, hakkıyla birinci olmak istiyordu ki bana göre de çok hak etti."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Acun Yemek Parasını Ödeyemedi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement