Adana Cezaevinden Tahliye Oldu, 13 Saat Sonra Hırsızlık Yaptı - Son Dakika
Güncel

Adana Cezaevinden Tahliye Oldu, 13 Saat Sonra Hırsızlık Yaptı

Cezaevinden tahliye oldu, 13 saat sonra hırsızlık yaptıADANA'da hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden tahliye olan 36 yaşındaki Murat Karataş, aynı gün hırsızlık yapınca yeniden cezaevine gönderildi.

10.02.2018 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cezaevinden tahliye oldu, 13 saat sonra hırsızlık yaptı

ADANA'da hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden tahliye olan 36 yaşındaki Murat Karataş, aynı gün hırsızlık yapınca yeniden cezaevine gönderildi.

Geçen 6 Şubat'ta Yeşilyuva Mahallesi'nde saat 04.30 sıralarında bir eve giren hırsız, 2 adet cep telefonu ve altın küpe çaldı. Ev sahibinin sesine uyandığı hırsız, zemin kattaki mutfak penceresinden atlayıp kaçtı. Bunun üzerine polise haber verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, verilen eşkaldeki kişiler üzerinde araştırma yaptı. Ekipler, verilen eşkali 15 gün önce yine bir hırsızlık olayından tutuklanıp cezaevine gönderilen Murat Karataş'a benzetti.

13 SAAT SONRA HIRSIZLIK

Ekipler, çevrede yaptığı araştırmanın ardından Murat Karataş'ın, cezaevine girdikten bir hafta sona tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığını ve tahliye olduktan 13 saat sonra hırsızlığı gerçekleştirdiğini ortaya çıkardı. Bakım Yurdu Caddesi'nde ekipleri görünce tanınmamak için başına tişörtünün kapüşonunu kafasına geçirip kaçmak isterken, yakalandı. Suçlamaları kabul etmeyen Karataş, ev sahibi tarafından teşhis edilince, yeniden tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adana Cezaevinden Tahliye Oldu, 13 Saat Sonra Hırsızlık Yaptı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Cezaevinden Tahliye Oldu, 13 Saat Sonra Hırsızlık Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement