Adana'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan tutuklu eski hakimin yargılanmasına başlandı.
Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Yılmaz E, cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim sistemi (SEGBİS) üzerinden katıldı.
Üzerine atılı suçlamaları kabul etmediğini ve ByLock kullanıcısı olmadığını belirten Yılmaz E, "Benim hakim olarak dernek veya diğer benzeri kuruluşlara karşı bir üyelik ve samimiyetim olmamıştır. ByLock programını yüklemedim ve kullanmadım. Bu konuda bilgi sahibi değilim. Suçlamaları kabul etmiyorum." dedi.
Cumhuriyet savcısı ise mütalaasında tutuklu sanığın mevcut halinin devamına karar verilmesi yönünde görüş bildirdi.
Mahkeme heyeti, sanığın mevcut tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 19 Ocak tarihine erteledi.
Son Dakika › Güncel › Adana'da Fetö Sanığı Eski Hakimin Yargılanmasına Başlandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?