Adana Demirspor'dan '1940 Business Paket' Projesi - Son Dakika
Güncel

Adana Demirspor'dan '1940 Business Paket' Projesi

Adana Demirspor\'dan \'1940 Business Paket\' Projesi

Ptt 1'inci Ligi takımı Adana Demirspor'un yönetim kurulu, kulübü borçtan kurtarmak amacıyla, '1940 Business Paket' projesini açıkladı.

04.03.2015 15:24

Ptt 1'inci Ligi takımı Adana Demirspor'un yönetim kurulu, kulübü borçtan kurtarmak amacıyla, '1940 Business Paket' projesini açıkladı.

İçerisinde kulübün simgelerini taşıyan şık armağanlardan oluşan 1940 paketin 10 bin TL'den satışa çıkartılacağı açıkladı.

Adana Sheraton Otel'de yapılan tanıtımda Adana Demirspor Başkan vekili Ümit Onatça, 2'nci Başkan İmam Gazali Hıradağı, Asbaşkan Emin Yumuşak, Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, Hukuk İşleri Sorumlusu Avukat Demet Ertem, altyapı sorumluları Kazım Bozan Naci Heybeli ile yönetim kurulu üyesi Şevket Aydoğdu ile sportif direktör Samet Aybaba hazır bulundu. Adana Demirspor'un adının hep borçlarla anıldığını belirten Başkan vekili Ümit Onatça, şöyle dedi:

"Biz yönetim olarak göreve geliğimiz günden bu zamana kadar kurumsal bir yapı oluşturma çalıştık. Ekonomik anlamda kulübümüzü başarılı ve itibarlı bir hale getirme çabasıyla projeler ürettik. Yeni projemiz ise kuruluş tarihimiz 1940 yılından yola çıkılarak 1940 paketi kapsıyor. İçerisinde kulübümüzün simgesini taşıyan şık armağanlardan oluşan 1940 paket hazırladık. 10 bin TL'ye sahip olunabilecek bu paketlerin satışını tamamladığımızda mali yapısı borçtan kurtulmuş bir kulübümüz olacak. İş dünyası için hazırladığımız 'Business Paket'lere şimdiden ilginin büyük olduğunu görmek umut veriyor."

PROJEYE KATKI VERENİN İSMİ İNTERNET SİTESİNDE OLACAK

Bu proje için bir internet sitesi de hazırlandığını söyleyen Onatça, şöyle devam etti:

"Paketten temin eden her Demirsporlu'nun adını www.bindokuzyuzkirk.com internet adresinde ilan edeceğiz. '1940'tan biri benim' sloganıyla büyüyecek projemize destek olacağını belirten başta valimize, büyükşehir belediye başkanımıza ve diğer Demirspor sevenlere şimdiden teşekkür ediyoruz. Bu paketten temin eden her iş insanının kulüp tarihine altın harflerle geçeceğine inanıyoruz. Projeyi kısa sürede tamamlamamız durumunda Süper Lig'e emin adımlarla çıkacak bir kulübe sahip olacağız. Adana'nın, Demirspor sevdalılarının bunu başaracak güce sahip olduğunu biliyoruz." - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Demirspor'dan '1940 Business Paket' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement