Adana Demirspor, Özel Maçta Osmaniyespor'u 1-0 Mağlup Etti - Son Dakika
Güncel

Adana Demirspor, Özel Maçta Osmaniyespor'u 1-0 Mağlup Etti

Adana Demirspor, Özel Maçta Osmaniyespor\'u 1-0 Mağlup Etti

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Adana Demirspor hazırlık maçında ağırladığı Osmaniyespor'u Sercan'ın golüyle 1-0 mağlup etti.

04.09.2016 20:12

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Adana Demirspor hazırlık maçında ağırladığı Osmaniyespor'u Sercan'ın golüyle 1-0 mağlup etti.

Amatör Lig 5'inci Grup ekiplerinden Osmaniyespor ile Aytaç Durak Tesislerinde karşı karşıya gelen Adana Demirspor'da Ganalı ön libero Salifu, Osmaniyespor karşılaşmasında ilk kez forma giydi. Bunun yanı sıra yeni transfer edilen kaleci Zülküf de maça ilk 11'de başladı.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri maç sonrası yaptığı açıklamada, takımın mücadelesinden memnun olduğunu söyledi. Hazır olmayan oyuncular adına iyi bir maç olduğunu belirten deneyimli teknik adam, "Saha şartları çok iyi değildi. Maç eksiği olan oyuncularım için iyi bir antrenman oldu. Hafta başından bu yana ağır çalışmalar yapıyoruz. Tek hedefimiz Gaziantep deplasmanından galibiyetle dönmektir" dedi.

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI

Adana Demirspor'un Osmaniyespor'u 1-0 yendiği karşılaşmada çok sayıda taraftar da yalnız bırakmadı. 90 dakika boyunca tezahüratlarla takımlarına destek veren mavi lacivertli taraftarlar maç sonunda ise teknik heyet ve oyuncularla bol bol fotoğraf çektirdi.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Demirspor, Özel Maçta Osmaniyespor'u 1-0 Mağlup Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement