Adana Eşini Kazaen Öldüren Eşi Keşke Ben Ölseydim - Son Dakika
Güncel

Adana Eşini Kazaen Öldüren Eşi Keşke Ben Ölseydim

Adana Eşini Kazaen Öldüren Eşi Keşke Ben Ölseydim

Adana'da nikahsız eşi 23 yaşındaki Şahin Yıldız'ın av tüfeğini yanlışlıkla ateş alması sonucu hayatını kaybeden 19 yaşındaki Leyla Sabuncu'nun cenazesini her iki aile de almak isteyince Adli Tıp Kurumu'nda gerginlik yaşandı.

31.12.2014 16:04

Adana'da nikahsız eşi 23 yaşındaki Şahin Yıldız'ın av tüfeğini yanlışlıkla ateş alması sonucu hayatını kaybeden 19 yaşındaki Leyla Sabuncu'nun cenazesini her iki aile de almak isteyince Adli Tıp Kurumu'nda gerginlik yaşandı. Olayın kaza olduğunu ileri süren Yıldız ise adliyeye sevk edildi.

Merkez Yüreğir İlçesi'nin 19 Mayıs Mahallesi'nde oturan ve seyyar olarak dua kitapları satan 2 çocuk babası Şahin Yıldız, iddiaya göre, dün akşam evinde bulunan ruhsatsız av tüfeğini üst üste duran yatakların arasına saklamak istedi. Yıldız, yanlışlıkla ateş alan tüfekten çıkan saçmalar 4 yaşındaki kızı Gülendam ile oynayan nikahsız eşi Leyla Sabuncu'nun boynuna isabet etti. Eşinin kanlar içinde yere düştüğünü gören Şahin Yıldız, komşularından yardım istedi. Yakınları tarafından Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen genç kadın doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra Şahin Yıldız, Cinayet Bürosu ekiplerince gözaltına alındı. Eşinin ölümüne neden olan Şahin Yıldız, Emniyet Müdürlüğü'nde sinir krizleri geçirdi. Hastaneye kaldırılıp, sakinleştirici iğne yapılan Şahin Yıldız, olayı gözyaşları arasında anlattı. İfade alan polislere sürekli olarak "Keşke ben ölseydim. Canımın ölümüne neden oldum" dedi.

Yıldız, ifadesinin ardından adliyeye sevk edilirken Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan Leyla Sabuncu'nun cenazesini kendi ailesi de nikahsız eşinin ailesi de almak istedi. Ancak genç kadının cenazesi kendi ailesine teslim edildi. Adli Tıp Kurumu önünde bekleyen genç kadının yakınları tarafından uzaklaştırılan Şahin Yıldız'ın yakınları da, "O bizim de canımız. Kimse sevdiğinin ölmesini istemez. Kaza oldu" diye tepki gösterdi.

Leyla Sabuncu'nun cenazesi, Buruk Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Eşini Kazaen Öldüren Eşi Keşke Ben Ölseydim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement