Adana Kazada Yaralanan Polis Şehit Oldu - Son Dakika
Güncel

Adana Kazada Yaralanan Polis Şehit Oldu

Kazada yaralanan polis şehit oldu (2)EN ACI ÖĞRETMENLER GÜNÜGöreve giderken, kendi kullandığı motosikletle taksiye çarpıp, şehit olan polis memuru Arda Can için, Sabancı Merkez Cami'nde tören düzenlendi.

24.11.2017 16:50

Kazada yaralanan polis şehit oldu (2)

EN ACI ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Göreve giderken, kendi kullandığı motosikletle taksiye çarpıp, şehit olan polis memuru Arda Can için, Sabancı Merkez Cami'nde tören düzenlendi. Törene Adana Valisi Mahmut Demirtaş, İncirlik 10'ncu Tanker Üs Komutanı Tuğgreral İsmail Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ve askeri yetkililer ve çok sayıda vatandaş ve şehidin ailesi katıldı.

Törende şehidin rehberlik öğretmeni eşi Derya Can'da güçlükle ayakta durabildi. Derya Can'ı görevli memurlar teselli etti. Tören boyunca gözyaşı döken Derya Can, cenaze namazının ardından, şehit eşinin tabutunun arkasından bir süre yürüdü. Şehidin 10 aylık oğlu ise cenaze törenine getirilmedi. Törende şehidin annesi Dilek, babası Serdar Can ise gözyaşı döktü. Şehit Can'ın cenazesi düzenlenen törenin ardından götürüldüğü Kozan İlçesi'ndeki şehitlikte toprağa verildi.

Adana Kazada Yaralanan Polis Şehit Oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Kazada Yaralanan Polis Şehit Oldu - Son Dakika


Advertisement