Adıyaman'da Flamenko Dansı Büyüledi 1 - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da Flamenko Dansı Büyüledi 1

Adıyaman\'da Flamenko Dansı Büyüledi 1

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü tarafından hazırlanan 'Dünya'da Nemrut, Nemrut'ta Dünya' projesi kapsamında İspanyol Mavi Siyah Flamenko Gurubu üyeleri, üniversite öğrencilerine dans gösterisi sundu.

01.12.2011 14:57

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü tarafından hazırlanan 'Dünya'da Nemrut, Nemrut'ta Dünya' projesi kapsamında İspanyol Mavi Siyah Flamenko Gurubu üyeleri, üniversite öğrencilerine dans gösterisi sundu. İspanyol grubun dans gösterisi, üniversite öğrencileri tarafından ilgiyle izlendi. Adıyaman Üniversitesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte, İspanyol dansçı Ana Llanes'in flamenko dans gösterisi Adıyamanlılar ve üniversiteli öğrenciler keyifli bir gece yaşadı. İlk kez flamenko dansı izleyenler mutlu olduklarını ifade ederken, İspanyol dans grubu üyeleri gördükleri ilginin kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Mavi Siyah Flamenko Grubu dansçısı Ana Llanes, kar nedeniyle yolları kapanan Nemrut'a çıkamadıkları için dans gösterisini üniversitede yaptıklarını belirterek, Çok güzel bir gösteri oldu. Herkes çok beğendi ve bundan mutluluk duyuyoruz. Geçen yıl Gaziantep'te bir gösterimiz oldu ve bu bölgenin insanları İspanyol'lara benzediği için kendimizi evimizde gibi hissediyoruz dedi.

Flamenko gösterisinin sonunda Adıyaman Vali Yardımcısı Yakup Güney, grup üyelerine teşekkür plaketleri verip, hatıra fotoğrafı çektirdi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da Flamenko Dansı Büyüledi 1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement