Adıyaman'da Hırsızlık İddiasıyla Gözaltına Alınan 7 Şüpheliden 5'i Tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adıyaman'da Hırsızlık İddiasıyla Gözaltına Alınan 7 Şüpheliden 5'i Tutuklandı

Adıyaman\'da Hırsızlık İddiasıyla Gözaltına Alınan 7 Şüpheliden 5\'i Tutuklandı
20.09.2023 16:26

Adıyaman'da bir depodan bebek bezi ve hijyen malzemeleri çalınmasıyla ilgili olarak yapılan çalışmalar sonucunda 7 şüpheli gözaltına alındı. İncelemeler sonucunda A.B, Z.B, C.B, Y.B, H.B, E.B. ve G.B. isimli şüphelilerin hırsızlık olayına karıştığı belirlendi. Gözaltına alınan şüphelilerden 5'i tutuklanırken, 2'si serbest bırakıldı. Ele geçirilen malzemeler sahibine teslim edildi.

Adıyaman'da hırsızlık iddiasıyla gözaltına alınan 7 şüpheliden 5'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Yenisanayi Mahallesi'nde bir depodan bebek bezi ve hijyen malzemeleri çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı.

Ekipler çevrede ve güvenlik kamera kayıtlarında yaptıkları incelemede hırsızlık şüphelilerinin A.B, Z.B, C.B, Y.B, H.B, E.B. ve G.B. olduğunu belirledi.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan A.B, Z.B, C.B, Y.B. ve H.B. tutuklanırken, E.B. ile G.B. savcılıktan serbest bırakıldı.

Altınşehir Mahallesi Eğri Çayı Parkı yanındaki çadırda ele geçirilen malzemeler, sahibine teslim edildi.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelilerin minibüsle depoya gelerek malzemeleri araca yükledikleri görülüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da Hırsızlık İddiasıyla Gözaltına Alınan 7 Şüpheliden 5'i Tutuklandı - Son Dakika


Advertisement