Kahtalı İbrahim olarak tanınan şarkıcı İbrahim Ayaz, Adıyaman'ın Gerger İlçesi'nde Öğretmenevi'nde kaldığı odada ölü bulundu.
Ramazan etkinlikleri nedeniyle Gerger Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği programına katılan ses sanatçısı İbrahim Ayaz, Gerger Öğretmenevi odasında ölü bulundu.
Uzun süre dışarı çıkmayan ve çağrılara cevap vermemesinden şüphelenen görevlilerin ihbarı üzerine Öğretmenevi'ne gelen polisler, girdikleri odada Ayaz'ın cesediyle karşılaştı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan inceleme sonrası Ayaz'ın cesedi, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Adıyaman
Son Dakika › Güncel › Adıyamanlı Şarkıcı Kahtalı İbrahim Ölü Bulundu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.