Adres Patent Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adres Patent Gençlerle Buluştu

Adres Patent Gençlerle Buluştu
17.04.2012 14:17

Adres Patent Özyeğin Üniversitesi'nde gençlerle buluştu!

Adres Patent 2012 yılı eğitim seminerlerine devam ediyor. Türkiye'nin önemli organize sanayi bölgeleri, mühendislik odaları, özel kurumları ve üniversitelerinde inovasyon ve patent eğitimi veren Adres Patent son olarak Özyeğin Üniversitesi'ndeki öğrencilerle buluştu.

Türkiye'nin dört bir yanındaki organize sanayi bölgeleri, mühendislik odaları, özel kurumları ve üniversitelerinde ücretsiz patent ve inovasyon eğitimleri düzenleyen Adres Patent geçtiğimiz gün Özyeğin Üniversitesi'ndeki öğrencilerle buluştu.

Patent Mühendisi Salim Şentürk tarafından verilen 'İnovasyon ve Patent' seminerine katılan öğrenciler, AR-GE temelli çalışmanın yapı taşlarından birini oluşturan inovasyon ve patent üzerine kapsamlı bir eğitim aldılar. Özyeğin Üniversitesi Altunizade Kampusu'nda gerçekleştirilen eğitim seminerine öğrencilerin ilgisi büyüktü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adres Patent Gençlerle Buluştu - Son Dakika


Advertisement