AFGAD Artvin-Şavşat'ta Halkı Dinledi - Son Dakika
Güncel

AFGAD Artvin-Şavşat'ta Halkı Dinledi

AFGAD Artvin-Şavşat\'ta Halkı Dinledi

Artvin Faal Gazeteciler Derneği Şavşat'ta halk kürsüsü kurarak, yönetici ve üyeleriyle vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

08.10.2013 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin Faal Gazeteciler Derneği yönetici ve üyeleri, halkın sorunlarını ve taleplerini dinlemek için 0 6 Ekim 2013 tarihinde Şavşat Belediye Çay Bahçesi'nde "Halk Kürsüsü" kurarak ilçe sakinleriyle söyleşiler yaptı, sorun ve talepleri dinledi.

Gerçekleştirilen "Halk Kürsüsü" etkinliği ile ilgili olarak bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kars, gazeteciliğin zor ve sorumluluk isteyen bir kamu görevi olduğunun altını çizerek, doğruyu kamuoyuna aktarmak her zaman en öncelikli görevimiz olmuştur dedi.

Başkan Kars açıklamasında şunları kaydetti; "Gazetecilik çok zor, ancak bir o kadar da sorumluluk gerektiren bir iştir. Bugün hava soğuk olmasına rağmen biz daha önce belirlediğimiz tarihte Şavşat halkıyla bir araya geldik. Onları dinledik, konuştuk. Hazırladığımız anketimizi doldurmak isteyenlerle anket çalışması yaptık. Buraya gelmeden önce de Şavşat Kalesi kazı çalışmalarını yerinde görmek, görüntülemek ve kazı başkanı Doç Dr. Osman Aytekin'den yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgi almak için kazı alanına gittik.

Artvin Faal Gazeteciler Derneği olarak gerçekleri, doğruyu kamuoyuna aktarmak her zaman en öncelikli görevimiz olmuştur. Bu faaliyetlerimizle, vatandaşların dertlerini, taleplerini dinleyip, kaydettiklerimizi ulaşabildiğimiz bütün yerel ve ulusal yayıncılara ulaştırarak, kamuoyuyla paylaşıp vatandaşların sorun ve taleplerinin kısa sürede çözüme kavuşmasını sağlamak amacıyla "halk kürsüleri" kuruyoruz.

Bundan sonra aynı etkinlikleri diğer ilçelerde de gerçekleştireceğiz. Ben burada bize ev sahipliği yapan Ynt. Kurulu Üyemiz Şavşat'ın Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Songül Kör ve Yayın Koordinatörü Erdoğan Kör ile etkinliğimizin duyurulması ve faaliyetin gerçekleşmesi için katkı sağlayan Belediye Başkanı Sayın Naci Köroğlu'na, bugün burada bizimle olan herkese derneğimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum."

Akşam saatlerinde sona eren etkinlik, Dernek Başkanı Yaşar Kars, Bşk. Yrd. Turan Şentürk, Sayman H. Nur Ersöz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ziya Akyıldız, Aydın Tatar, Sami Özçelik, Songül Kör ve AFGAD Üyeleri Hakan Aydın'ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Ayrıca Dernek üyesi Mümtaz Temiz, Şavşat'ın Sesi Gazetesi Koordinatörü Erdoğan Kör ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Nurbay Usta'da etkinliğe iştirakleriyle katkı sağladılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AFGAD Artvin-Şavşat'ta Halkı Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement