Afyonkarahisar Belediyesi, Celal Ketencioğlu İtfaiye Binası'nın Açılışını Yaptı - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar Belediyesi, Celal Ketencioğlu İtfaiye Binası'nın Açılışını Yaptı

Afyonkarahisar Belediyesi, Celal Ketencioğlu İtfaiye Binası\'nın Açılışını Yaptı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapılan Celal Ketencioğlu İtfaiye Binası'nın açılışı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, itfaiyecilik haftası dolayısıyla personeli tebrik ederek, şehrin büyümesiyle birlikte ikinci bir itfaiye istasyonu talebi olduğunu ve bu binayı yapmaya karar verdiklerini belirtti. Açılışta AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri de konuşma yaptı.

30.09.2023 15:27

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, büyük bir vefa örneği göstererek 2009 yılında yangına müdahale sırasında yaralanan itfaiye eri Celal Ketencioğlu'nun ismini yeni açılan hizmet binasına verip aynı zamanda kendisine plaket taktimi yaptı.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından kent merkezi Ali İhsan Paşa mahallesindeki yapımı tamamlanan itfaiye hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. Binaya ise 2009 yılında Yenice mahallesinde yaşanan yangına müdahale sırasında yaralanan itfaiye eri Celal Ketencioğlu'nun ismi verildi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ali İhsan Paşa Mahallesi'ndeki açılışta yaptığı konuşmada, itfaiyecilik haftası dolayısıyla personelin gününü tebrik etti. Afyonkarahisar'ın şehir olarak çok büyüdüğünü ifade eden Zeybek, "Kentimizde oluşabilecek doğal afetlerde anıdan arkadaşlarımızın müdahale etmesi için ikinci bir itfaiye istasyonu talebi gelmişti. Konuyu meclisimizde istişare ettik ve bu binayı yapmaya karar verdik. Çok şükür kısa sürede de faaliyete geçirdik. 10 personelimiz burada gün 24 saat esasına göre burada görev yapacak. 4 aracımız da burada bulunacak. İlerleyen süreçte takviyelerimiz de olacak" dedi.

Açılışın ardından Başkan Zeybek tarafından Ketencioğlu'na plaket taktimi yapıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar Belediyesi, Celal Ketencioğlu İtfaiye Binası'nın Açılışını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement