Afyonkarahisar'da iki beldedeki karantina sonlandırıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Afyonkarahisar'da iki beldedeki karantina sonlandırıldı

Afyonkarahisar\'da iki beldedeki karantina sonlandırıldı
21.08.2020 11:47  Güncelleme: 12:25

Afyonkarahisar merkeze bağı Çayırbağ ve Beyyazı beldelerinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan karantina sonlandırıldı.

Afyonkarahisar merkeze bağı Çayırbağ ve Beyyazı beldelerinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan karantina sonlandırıldı.

İl Hıfzısıhha Kurulunun Vali Gökmen Çiçek başkanlığında yaptığı toplantıda, Kovid-19 vakalarının artış gösterdiği beldelerdeki karantina uygulamaları görüşüldü.

Toplantıda, 4 Ağustos'ta Beyyazı, 5 Ağustos'ta Çayırbağ beldelerinde başlatılan karantina uygulamasının, vaka sayılarındaki düşüş nedeniyle sonlandırılmasına karar verildi.

Çayırbağ'da kurulan hayvan pazarının da maske kullanımı, sosyal mesafe gibi tedbirlere uyulması şartıyla açılması kararlaştırıldı.

Toplantıda ayrıca gerekli tedbirlerin alınması şartıyla bilardo salonlarının açılması, alkollü lokanta ve restoranların da saat 24.00'e kadar açık kalması kararı alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da iki beldedeki karantina sonlandırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement