Ağrı'da Sodes Projeleri ve Spor Tesisleri Açılışları Gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da Sodes Projeleri ve Spor Tesisleri Açılışları Gerçekleşti

Ağrı\'da Sodes Projeleri ve Spor Tesisleri Açılışları Gerçekleşti

Ağrı Valisi Dr. Mehmet TEKİNARSLAN, Bakım ve onarımı yapılan 15 Nisan Spor Salonunu ve "Kadın Kondisyon ve Spor Merkezi Spor Salonunun" açılışını yaptı.

28.10.2013 11:15

Ağrı Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Sodes projesi kapsamında; Kadın Spor ve Kondisyon Merkezi, Okullar Halı Sahaya Kavuşuyor projesinde, Türk Telekom Anadolu Öğretmenler Lisesine yapılan Halı Saha'nın yanı sıra, Ferdi Branşlar Spor Salonu, Bakım ve onarımı yapılan 15 Nisan Spor Salonu resmi tören ile halkın hizmetine sunuldu.

Düzenlenen töreninde Ağrı Valisi Dr. Mehmet TEKİNARSLAN, Bakım ve onarımı yapılan 15 Nisan Spor Salonunu ve "Kadın Kondisyon ve Spor Merkezi Spor Salonunun" açılışını yaptı. Açılış töreninde konuşma yapan Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi ERİM"; Gençlik ve Spor Bakanlığının son iki yılda ki faaliyetlerinde söz ederek, Bakanlığın gençliğe çok önem verdiğini vurguladı. Yapılan çalışmaları ve faaliyetleri hakkında davetlilere bilgi veren Erim, bütün tesislerimizi bakım ve onarımdan geçirdik. Sporcularımız yanı sıra halkımızı da tesislerimizde spor yapmaya davet ediyoruz. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan kurtarmak için hep beraber el ele vererek gençlerimize sahip çıkmalıyız. Sizlerden gençlerimizi, bünyemizde bulunan Gençlik Merkezimize yönlendirmenizi istiyoruz.

Yaklaşık üç ay önce yine sayın valimizin destekleri ile SODES projesi kapsamında Ağrı merkez ve yedi ilçesinde 2000 adet bisiklet dağıtımını gerçekleştirdik. Stadyumda ve TRT parkında bisiklet park alanları oluşturarak halkımızın hizmetine sunduk. Bugün yine Sodes projesi kapsamında "Kadın Spor ve Kondisyon Merkezi" Okullarımız Halı Sahaya Kavuşuyor" projesi kapsamında Türk Telekom Anadolu Öğretmenler Lisesine kazandırılan Halı Saha, Ferdi Branşlar Spor Salonu açılışlarını gerçekleştireceğiz. Sodes Projelerinde bizlere desteklerini esirgemeyen Sayın valimiz Dr. Mehmet TEKİNARSLAN'a, Sayın Milletvekillerimize, Kalkınma Bakanlığına ve emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi".

Program sonrası Vali Dr. Mehmet TEKİNARSLAN ve protokol üyeleri tarafından bayanlara spor malzemeleri verildi.

Tayini çıkan Defterdar Ali Osman KARAKÖSE'ye çiçek takdimi yapılırken, Okullarımız Halı Sahaya Kavuşuyor projesinde emeği geçen il Milli Eğitim Müdürü Fatih BAŞAK'a plaket takdimi yapıldı.

Program, Türk Telekom Anadolu Lisesinde yapılan Halı Sahanın açılışı ile devam etti. Açılışta öğrencilerle sohbet eden Vali TEKİNARSLAN, protokol üyeleri ile birlikte öğrencilere forma dağıttı. Daha sonra protokol üyeleri penaltı atışlarını gerçekleştirdiler.

Açılış Programına; Vali Dr. Mehmet TEKİNARSLAN, Vali yardımcısı Ercan ATEŞ, Hamur Kaymakamı Oktay ATEŞ, İl Emniyet Müdürü Bayram ÇOŞKUN Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi ERİM, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cesim GÖKÇE, , İl Milli Eğitim Müdürü Fatih BAŞAK, Defterdar Ali Osman KARAKÖSE sporcular ve aileleri katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı'da Sodes Projeleri ve Spor Tesisleri Açılışları Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement