Ağrı'da Yerel Seçimlerin İptali, Doğubayazıt'ı Karıştırdı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Ağrı'da Yerel Seçimlerin İptali, Doğubayazıt'ı Karıştırdı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

İlçe merkezinde bir araya gelen az sayıdaki kalabalık, TOMA'lara taşla saldırdı. Polis, göstericilere tazyikli su ile karşılık verdi.

Ağrı İl Seçim Kurulu'nun, Merkez İlçe Seçim Kurulunun aldığı "yerel seçimlerin iptali" kararı nedeniyle Doğubayazıt ilçesinde olaylar çıktı. Seçimlerin iptal edilmesini protesto etmek için Doğubayazıt'ta esnaf iki gündür kepenk açmadı.

KALABALIK, TOMA'LARA TAŞLA SALDIRDI

Sabah saatlerinde ilçe merkezinde bir araya gelen az sayıdaki kalabalık, TOMA'lara taşla saldırdı. Polis, göstericilere tazyikli su ile karşılık verdi.  Polisin müdahalesiyle ara sokaklara dağılan gruptan 6'sı gözaltına alındı.

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İlçede iki günden bu yana devam eden olaylarda göz altına alınanların sayısı 7 oldu. Ağrı-Doğubayazıt arasında ulaşımı sağlayan çevre yolunda jandarma ve polis ekipleri, Ağrı'da düzenlenecek mitinge katılmak için giden kişilere kimlik kontrolü yaptı.

Kaynak: AA