Ağrı Kazım Karabekir Mahallesi Bu Dönem İstenilen Hizmeti Aldı - Son Dakika
Güncel

Ağrı Kazım Karabekir Mahallesi Bu Dönem İstenilen Hizmeti Aldı

Ağrı Kazım Karabekir Mahallesi Bu Dönem İstenilen Hizmeti Aldı

Mahalle Muhtarı Aydın Kaya;Kazımkarabekir Mahallesi bu dönem istenilen hizmeti aldı

30.07.2013 16:09

Ağrı'nın Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Aydın Kaya basına yaptığı açıklamada iki yıl içersin de görev yaptığını bu süre içersinde Belediye Başkanımız Hasan Arslan'dan ne istediysek yapıldı.

Mahalle Muhtarı Aydın Kaya "Kazım Karabekir Mahallesinde yaklaşık iki yıldır bu mahallede muhtarlık yapıyorum,Başkanımızdan Allah Razı Olsun mahallemizin hemen hemen her sorununu çözdü, kendisine huzurunuzda teşekkür ediyorum, Allah başımızdan eksik etmesin, göreve geldiğinde Mahallemizin yol,altyapı,su ve temizlik sorunları vardı. Bu sorunları yerinde ne istediysek çözdü. Başkanımız öncelikle Mahallenin geçen yıl su, altyapı,temizlik sorunlarını çözerek Mahallemizin Beş evler semtinde iki adet okuma evi yaptı.Şimdi de yol problemini çözerek birde park çalışması başlattı.Hizmet noktasında şimdiye kadar ne istediysek her ihtiyacımızın çözümü imkanlar doğrultusunda gerçekleştirildi.Bizler Mahalle sakinleri olarak Başkanımız Hasan Arslan'dan razıyız Çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Başkan Arslan'da göreve başladığımızda Kentte 3 Ç sorunu vardı. Bunlar çamur, çukur ve çöp sorunuydu, Bunları çözdük Allah'a şükürler olsun, Yaptığımız çalışmalar devam ediyor, yeterlimi hayır yetersiz, Bizim hedefimiz "Modern bir kent oluşturmak bunun içinde çok çalışmamız gerekiyor dedi.

Kentimize Modern parklar,mesire alanları yapıyoruz bunları önümüzdeki ay içersinde hizmete açacağız.Yollarımız 30 km asfalt yapıldı,Modern Otogarımız ve Modern Hayvan Borsamız,Minya Doğu projemizle,alt ve üst yapı çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarda emeği geçen herkesi kutluyorum dedi.

Başkan Arslan; gittiği Mahallelerde çocuklara gösterdiği sevgiyi verdiği oyuncaklarla pekiştirdi.

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan beraberinde Ağrı Belediyesi Encümenlerinden Şevket Aktaş,Yalçın İnanlı ile birlikte ilimiz Kazım Karabekir Mahallesinde Devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyerek aldığı bilgilerin ardından buradan ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı Kazım Karabekir Mahallesi Bu Dönem İstenilen Hizmeti Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement