Ahmet Aydın İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Ahmet Aydın İncelemelerde Bulundu

Ahmet Aydın İncelemelerde Bulundu

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Pervari ilçesinde incelemelerde bulundu.

30.12.2012 14:10

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Pervari ilçesini ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu.

Siirt Valisi Ahmet Aydın, beraberinde Cumhuriyet başsavcısı Bayram Bayar, il Jandarma Komutanı Albay Feridun Yürekli, il Emniyet Müdür yardımcısı Hakan Öndoğan ile birlikte Pervari ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

İlk olarak Pervari Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Aydın, İlçe Kaymakamı Duran Eryılmaz' dan, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı.

Vali Aydın, ilçede yürütülen çalışmaların memnuniyet verici olduğunu belirterek, Hükümetimiz tarafından gönderilen kaynaklar sayesinde ve Köydes, Sodes, Gap ve Kırsal kalkınma programları ile ilçede vatandaşlarımıza yönelik bir çok hizmetin gerçekleştirildiğini belirterek, yaşanan sorunların çözümü konusunda da, Valilik olarak gereken desteği vereceğini söyledi.

MÜDÜRLERİ İLE TOPLANTI YAPILDI.

Daha sonra Kültür Merkezi'nde ilk ve ortaöğretim okullarının okul müdürleri ile bir toplantıya katılan Vali Aydın, '7' den 70' e Siirt Okuyor' kampanyası hakkında bilgi verdi. Okul müdürlerinden okullarında kampanya kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi alan Vali Aydın kampanyaya ağırlık verilmesini istedi.

Yıl sonuna kadar il genelinde 2 milyon kitabın okunmasını sağlamayı amaçladıklarını belirten Vali Aydın, "Her öğrencimizin yıl sonuna kadar ortalama 24 kitap okumasını istiyoruz. Bunu sağlarsak kampanyamız amacına ulaşır. Ancak bunu yaparken de öğrencilerin okudukları kitapları anlamaları esastır" dedi.

PERVARİ' DEKİ ESNAFLAR ZİYARET EDİLDİ.

Esnafı ziyaret ederek onlarla sohbet eden, dert ve sıkıntılarını dinleyen Vali Aydın, bir çay ocağında vatandaşların sorunlarını dinledi.Vali Aydın, Vatandaş ve esnafımızın sorunlarını sıkıntılarını dileklerini bire bir öğrenme imkanı sağlayan bu tür ziyaretleri sık sık yapmaya çalışıyorum. Vatandaşımız da bu ziyaretlerde sıkıntılarını yetkililere iletme imkanı buluyorlar.Buradaki amacımız, Devletimizin adaletini, hoşgörüsünü, ve sevgisini vatandaşlarımıza hissettirmek,sorunlarını mahallinde çözüme kavuşturmaktır.

VALİ AYDIN MAHMETCİKLERİLE BİRLİKTE KİTAP OKUDU, TÜRKÜ SÖYLEDİ.

Vali Aydın'ın ilçedeki temasları ilçe emniyet amirliği ve ilçe jandarma komutanlığını ziyareti ile devam etti. Buralarda yürütülen güvenlik çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Aydın, İlçe Jandarma Komutanlında,"Siirt Okuyor Projesi" kapsamında, Mehmetçiklerle birlikte kitap okudu. askerlerle birlikte türkü söyleyerek, kendilerine moral verdi.

Vali Aydın'ın, Pervari İlçe ziyaretinde, yatırımcı kuruluşların il müdürleri' de hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ahmet Aydın İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement