Ahmet Özer, Van'da YENİ Parti ve DEM Parti il başkanlıklarını ziyaret etti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Ahmet Özer, Van'da YENİ Parti ve DEM Parti il başkanlıklarını ziyaret etti

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Ahmet Özer, Van\'da YENİ Parti ve DEM Parti il başkanlıklarını ziyaret etti
 Güncelleme: 

Görevinden uzaklaştırılan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, Van'da YENİ Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek yeni atanan İl Başkanı Ömer Doğan ve yönetimini tebrik etti. Özer, ardından DEM Parti Van İl Başkanlığına geçerek yeni seçilen İl Eş Başkanlarını kutladı.

(ANKARA) - Görevinden uzaklaştırılan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, YENİ Parti Van İl Başkanlığını ve DEM Parti Van İl Başkanlığını ziyaret etti.

Görevinden uzaklaştırılan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Bugün YENİ Parti Van İl Başkanlığını ziyaret ederek, yeni atanan İl Başkanı Ömer Doğan ve il yönetimini tebrik ettik. Başta Van'ımız olmak üzere ülkemizin güncel sorunları üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Ardından YENİ Parti İl Başkanı ve yönetimi ile birlikte DEM Parti Van İl Başkanlığına geçerek, yeni seçilen İl Eş Başkanlarını kutladık ve görevlerinde başarılar diledik."

Kaynak: ANKA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.