Ahmet Türk, verdiği bahşişin miktarıyla düğünün yıldızı oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Ahmet Türk, verdiği bahşişin miktarıyla düğünün yıldızı oldu

Ahmet Türk, verdiği bahşişin miktarıyla düğünün yıldızı oldu
09.02.2026 21:16

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı'yken yerine kayyum atanan Ahmet Türk, katıldığı bir aşiret düğününde sanatçıya 100 dolar bahşiş verdi. Türk, davulcuları da unutmadı.

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınarak yerine kayyum atanan Ahmet Türk, bölgenin önde gelen ailelerinden birinin aşiret düğününe katıldı. Yoğun ilginin yaşandığı törende davetlilerle bir araya gelen Türk, düğün sahipleriyle yakından ilgilenerek tebriklerini iletti.

SANATÇIYA 100 DOLAR BAHŞİŞ VERDİ

Düğün sırasında sahne alan sanatçıların performansına kayıtsız kalmayan Ahmet Türk, geleneği bozmayarak sanatçıya 100 dolar bahşiş verdi. Eğlence boyunca davulcuları da unutmayan Türk, onlara da bahşiş vererek bölgedeki düğün adetlerini yerine getirdi.

Son Dakika Güncel Ahmet Türk, verdiği bahşişin miktarıyla düğünün yıldızı oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mh459267 Mh459267:
    100 BİN DOLAR BAHŞİŞ NE YA ? YALAN OLMASIN O PARA İLE KAÇ ÖĞRENCİ OKUTULUR BU PARA NEREDEN KAZANILIYOR 0 16 Yanıtla
    Bayram Izgoren Bayram Izgoren:
    100 usd 3 0
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement