Aile Babası Filmi - Son Dakika
Güncel

Aile Babası Filmi

Aile Babası Filmi

Aile Babası filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Aile Babası filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 02:30

Jack Campbell (Nicolas Cage) prestijli bir işin peşinde koşmak üzere Londra'dan ayrılırken kız arkadaşı Kate'e (Tea Leoni) bu ayrılığın sadece bir yıl süreceğini söyler.

Aradan on üç yıl geçer. Noel tatili zamanıdır. Jack aradan geçen bu süre içinde yüksek ücretler alan ve yüksek standartlarda yaşayan çok güçlü bir Wall Street uzmanı olup çıkmıştır. Kate artık çok uzaklarda kalmış bir anıdır.

Bir gün evine dönerken uğradığı bir mağazada kendisini, mağaza sahibiyle bir sokak punkçusunun yapmakta olduğu tartışmanın tam ortasında bulur. Kavganın yatışmasına yardımcı olduk'in yaşamında başlayacak sürprizler zincirinin ilk halkalarıdır.

Jack bir anda korkuya kapılır. Nasıl olmuşsa olmuş, başarılı işadamı Jack Campbell bir anda sıradan bir aile erkeği olup çıkmıştır. New York yerine New Jersey'de yaşıyor olması yetmezmiş gibi, Ferrari yerine küçük ve ucuz bir araba kullanmaktadır. Wall Street'de çok büyük çaplı anlaşmalar yerine artık Big Ed's denilen bir yerde araba lastiği satmaktadır. Gardrobu da binlerce dolarlık özel kıyafetler yerine ucuz tişörtlerle doludur.

Kaybettiği herşeyi, -ki aklı da buna dahil- yeniden ele geçirmek isteyen Jack, hiç vakit kaybetmeden Manhattan'ın yolunu tutar. Ancak ne oturduğu apartmanın kapıcısı, ne de Manhattan'daki ofisinin güvenlik görevlisi onu tanımamaktadır. Tek çare olarak önceki akşam mağazada rastladığı Cash adlı genç adamın izini sürmeye başlar. Kendisini ancak o genç adamın kurtarabileceğini düşünmekttan sonra Cash (Don Cheadle) adlı genç punkçuyla yaptığı sohbette kendi yaşam felsefesini 'hayatta her istediğime sahip oldum' sözleriyle dile getirir.

Daha sonra evine ıkıveren Cash, 'dönen Jack yatağına uzanıp uykuya dalar. Uyandığında kendisini New Jersey'de gürültüsü patırtısı eksik olmayan bir evin yatak odasında bulur. Yanında Kate vardır ve on üç yaş yaşlanmıştır. Yan odada bir bebek ağlamaktadır ve altı yaşında bir kız çocuğu 'Baba' diye seslenmektedir. Bütün bunlar, Jackedir. Bunu düşündüğü anda karşısına çBu olay bir göz kırpma kadar kısa sürecek' diyerek durumu özetledikten sonra Jack'i zor durumuyla başbaşa bırakarak gözden kaybolur.

Bunun üzerine tekrar New Jersey'e dönerek istemeden de olsa aile babası rolünü oynamaya başlar. Gündüzleri lastik satmakta, geceleri ise bebeğin bezlerini değiştirmektedir. Ona her iki rolünde de altı yaşındaki kızı Annie eşlik etmektedir ama küçük kız bu durumda bir tuhaflık olduğunun farkındadır. Karşısındakinin babası mı yoksa uzaydan gelmiş bir yaratık mı olduğundan emin değildir...

Yönetmen: Brett Ratner

Senaryo: David Weissman, David Diamond

Oyuncular: Josef Sommer, Saul Rubinek, Jeremy Piven, Téa Leoni, Nicolas Cage

Filmin Türü: Komedi, Drama,

Orijinal Adı: The Family Man

Yapımcı Firma: Beacon Pictures

Yapım Yılı: 2000

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 125 dk.

Resmi Sitesi: http://www.family-man.com/

Dağıtıcı Firma: Pinema&Av?ar

Vizyon Tarihi: 09.02.2001

Son Dakika Güncel Aile Babası Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement