Aile Bağları Filmi - Son Dakika
Güncel

Aile Bağları Filmi

Aile Bağları Filmi

Aile Bağları filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Aile Bağları filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

06.07.2011 03:39

THE FAMILY STONE New England’da yaşayan Stone ailesinin her yıl olduğu gibi bu yıl da noelde bir araya gelmesine ve gelişen komik olaylara ait sıcacık bir hikaye...Ailenin en büyük oğlu yeni kız arkadaşını ebeveynleri, erkek kardeşleri ve kızkardeşleri ile tanıştırmaya getirir. Bohem bir aile olan Stone’lar güçlü ve kontrollü bir NewYork’lu olan misafirlerini biraz karmaşık, biraz beceriksizce bir karşılamayla buyur ederler. Tatil bitmeden ilişkiler ortaya dökülür, sırlar açığa çıkar ve Stone ailesi birbirlerine olan tüm sevgileri ile biraraya gelirler.

Sybil Stone (DIANE KEATON) beş çocuğu için en iyisini isteyen Stone ailesinin kalbi güçlü bir annedir... Oldukça güzel bir kadın olan Sybil’ın yüzü yaşadığı yılları ve ailesinin sırlarını kendisi gibi en şık güzelliği ile taşımaktadır.

Sybil ve ailesi en büyük oğulları Everett’in kızarkadaşı, Meredith Morton (SARAH JESSICA PARKER)un gelişinden mutlu değillerdir. Meredith terzi dikimi kusursuz takım elbiseler içinde tertemiz bir NewYork’lu iş kadınıdır. Saçlarından makyajına kadar her haliyle yakınındakilere ve yabancılara karşı mesafeli bir kişiliği olduğu her halinden bellidir. Stone ailesi ile karşılaştığında ise bu kaotik toplulukla unutulmaz bir tatil geçireceğinden habersizdir.

Yönetmen: Thomas Bezucha

Senaryo: Thomas Bezucha

Oyuncular: Sarah Jessica Parker, Dermot Mulroney, Rachel McAdams, Diane Keaton, Claire Danes

Filmin Türü: Komedi, Drama,

Orijinal Adı: The Family Stone

Yapımcı Firma: The Family Stone

Yapım Yılı: 2005

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 102 dk.

Resmi Sitesi: http://www.thefamilystonemovie.com/

Dağıtıcı Firma: Özen Film

Vizyon Tarihi: 03.02.2006

Son Dakika Güncel Aile Bağları Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement