Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı İsmet Su Mudanya’daydı - Son Dakika
Güncel

Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı İsmet Su Mudanya’daydı

Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı İsmet Su Mudanya’daydı

Chp'den İstifa Eden Belediye Meclis Üyesi Atilla Kurtuluş'a Ak Parti Rozeti Takan İsmet Su, "Kimseye Hoşgeldiniz Demiyorum.

05.05.2011 22:42

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı İsmet Su, seçim çalışmaları kapsamında Mudanya'daydı. Su, bir ay önce CHP'den istifa eden Mudanya Belediye Meclis üyesi Atilla Kurtuluş'un, AK Parti'ye katılım töreninde hazır bulundu.

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Cafer Yıldız, AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Kadir Kahraman ve çok sayıda partilinin de hazır bulunduğu törende Kurtuluş'a rozeti AK Parti Milletvekili Adayı İsmet Su tarafından takıldı.

Katılım töreninde konuşan İsmet Su, "Bursa ve Mudanya için yapılan hizmetlerde birlikte ve uyum içinde çalışıyoruz. Kimseye hoş geldiniz demiyorum çünkü AK Parti milletin evidir, sayın Atilla Kurtuluş'un da" dedi.

AK Parti rozeti takan Atilla Kurtuluş ise AK Parti'ye katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Belediye Meclis üyeliği zor ve uyum gerektiren bir iş. Bundan sonra AK Parti ile uyum içinde çalışacağım" dedi.

İsmet Su ve Cafer Yıldız, bu törenin ardından engelliler için alınan iki tekerlekli sandalyeyi de sahiplerine teslim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı İsmet Su Mudanya’daydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement