AK Parti'de 4. Olağan Büyük Kongre Hazırlığı - Son Dakika
Güncel

AK Parti'de 4. Olağan Büyük Kongre Hazırlığı

AK Parti\'de 4. Olağan Büyük Kongre Hazırlığı

Hasan Öymez - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 4.Olağan Büyük Kongresi öncesinde tüm milletvekillerini ve il başkanlarını Ankara'da topluyor.

03.09.2012 17:32

Hasan Öymez - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 4. Olağan Büyük Kongresi öncesinde tüm milletvekillerini ve il başkanlarını Ankara'da topluyor.

AK Parti'de 30 Eylül'de yapılacak büyük kongre hazırlıkları sürüyor. Geçen hafta Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nu (MKYK) son kez toplayan Genel Başkan ve Başbakan Erdoğan, bu hafta da tüm milletvekillerinin yanı sıra il başkanlarını ve Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleriyle görüşecek.

Başbakanlık yetkililerinden alınan bilgiye göre, çarşamba günü AK Parti Genel Merkezi'nde, Başbakan Erdoğan'ın başkanlığında ilk olarak AK Parti Kurucular Kurulu üyelerinin ve milletvekillerinin katılacağı "Genişletilmiş Grup Toplantısı" yapılacak. Ardından Erdoğan, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantılarına başkanlık edecek.

Yayıncı : Ziver Büyüktaş - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti'de 4. Olağan Büyük Kongre Hazırlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement