Irak'taki Esir Vatandaşlarımızla İlgili Flaş Açıklama - Son Dakika
Güncel

Irak'taki Esir Vatandaşlarımızla İlgili Flaş Açıklama

Irak\'taki Esir Vatandaşlarımızla İlgili Flaş Açıklama

AK Parti'li Şahin: ABD'nin bombardımanında esir vatandaşlarımız zarar görürse ciddi endişe duyarız

08.08.2014 21:56  Güncelleme: 22:14

ABD'nin Irak'ı daha önceden işgal ettiğini anımsatan Şahin, şöyle dedi: " Saddam Hüseyin'i 'nükleer enerji bulunduruyor' diye suçladı, işgal etti, oraları karıştırdı ve gitti. Şimdi orayı havadan bombalayarak orayı düzelteceğini zannediyorsa böyle bir sonucu hiç kimse beklemiyor. Bütün bu yaşananların birinci derecede sorumlusu ABD yönetimleridir."

OLUMLU BİR SONUÇ BEKLEMİYORUM

ABD'nin IŞİD güçlerini havadan bombalayarak ne sonuç elde edeceğini hep birlikte göreceklerini belirten Şahin, şunları söyledi:

"Bizim IŞİD'in elinde 49 tane konsolosluk görevlisi vatandaşımız var. Bizim için onların sağlığı ve geleceği her şeyden daha önemlidir. Bu bombalama hadisesinden onlarda zarar görürlerse bundan ciddi endişe duyarız. O bakımdan bir an önce vatandaşlarımızı kurtarma çabalarımızın sonuç vermesini diliyorum. Bu konuda ki çabalar, diplomatik yolla sessiz ve derinden devam ediyor. Çünkü onların elindeki bu vatandaşlarımızI zarar vermeden kurtarmak durumundayız. Bekleyip göreceğiz. 90'lı yıllarda Irak'a girdiler şimdi de havadan bombalıyorlar ne sonuç çıkacak? Buradan olumlu bir sonuç beklemiyorum açıkçası.??

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Irak'taki Esir Vatandaşlarımızla İlgili Flaş Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement