AK Parti Osmancık Teşkilatından Ziyaret - Son Dakika
Güncel

AK Parti Osmancık Teşkilatından Ziyaret

AK Parti Osmancık Teşkilatından Ziyaret

Yeni seçilen AK Parti Osmancık İlçe Teşkilatı başkanı Necmettin Tatar ve üyeler, Kaymakam Sezgin Üçüncü'yü Makamında ziyaret ettiler.

25.12.2014 15:09

Çorum Osmancık'ta yeni seçilen AK Parti Osmancık İlçe Teşkilatı başkanı Necmettin Tatar ve üyeler, Kaymakam Sezgin Üçüncü'yü Makamında ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağan genel kurulun ardından delegelerin oyu ile seçilen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) İlçe Teşkilatı Başkanı Necmettin Tatar ve yeni yönetim kurulu üyelerinden Ercan Arslan, Haydar Çalışkan, Nuri Yançızar diğer yönetim kurulu üyelerini temsilen Osmancık İlçe Kaymakamı Sezgin Üçüncü'yü makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerinde bir açıklama yapan Başkan Necmettin Tatar; Öncelikle halkın partisi olarak hizmet edeceklerinin altını çizerek, "Teşkilatlarının misyonu gereği, yeni kurulan yönetim kadrosuyla istişareye çok daha fazla önem verileceğini, her kesimin görüşlerini alma noktasında azami hassasiyet gösterileceğini ve halkımızın da desteğiyle İlçemizin kalkınmasına katkıda bulunmak için el birliğiyle çalışacaklarını dile getirdi.

AK Parti İlçe Teşkilatı yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle tek tek tanışan üyelere hayırlı olsun dileğinde bulunan ve kendisine düzenlenen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Kaymakam Üçüncü; Genel kurulun ardından oluşturulan yönetim kadrosunun Ülkemize, İlçemize ve ilçemiz Osmancık halkına hayırlı olması temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Kaymakam Üçüncü: "İnşallah hep birlikte el ele vererek Osmancık için ne yapılması gerekiyorsa gerek siyasi gerek sivil toplum temsilcileri ve gerekse de devlet temsilcileri olan bizler ile birlikte her türlü sıkıntının üstesinden geleceğimize inanıyorum" dedi.

Ardından AK Parti heyeti Osmancık Garnizon komutanı Jandarma Üsteğmen İrfan Kıymaz, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gökdere ve Mal Müdürü Hüseyin Zengini makamlarında ziyaret ederek koordineli ve istişareli çalışmanın sinyallerini verdiler.

Son olarak Osmancık Haber Gazetesi imtiyaz sahibi gazetecilerin duayeni Orhan Güçlü'yü de ziyaret ettiler. Güçlü; Bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güçlü; Tarihi İlçemizin her konuda gelişmesi, kalkınma hızının artması ve halkımızın daha rahat ve güvenli bir ortamda yaşaması amacıyla İlçemizde faaliyette bulunan kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, siyasi parti teşkilatları ve tüm hayırseverler işadamı ve vatandaşlarımızın Osmancık halkıyla iş birliği içerisinde birlik ve beraberlikle gayret gösterilmesinin yerinde olacağını belirtti.






Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Parti Osmancık Teşkilatından Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement