AK Parti Yerel Yönetimler Kırşehir Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Yerel Yönetimler Kırşehir Toplantısı Yapıldı

AK Parti Yerel Yönetimler Kırşehir Toplantısı Yapıldı

AK Parti teşkilatı Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi’nin katılımıyla Kırşehir istişare toplantısını yaptı.

04.02.2018 18:29

AK Parti teşkilatı Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi'nin katılımıyla Kırşehir istişare toplantısını yaptı.

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, Kırşehir AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan, İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Şahinci, ile birlikte Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İlçe Belediye Başkanları, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri katıldı.

Kırşehir'de 80 kişilik bir heyetle gerçekleşen toplantıda yerel yönetimlerin çalışmaları ve yapılması gerekenlerin istişaresi yapıldı.

Yapılan toplantı hakkında bilgilendirme yapan İl Başkanı Muzaffer Aslan, AK Parti iktidarının yerel yönetimlerde bütün birimleri ile birlikte uyumlu çalıştığını söyledi.

İl Başkanı Aslan, "Parti programının yerele yansıması ve anlatımı adına teşkilatımızın yaptığı çalışmalar önemli bir yer ediniyor. Yaptığımız çalışmalarda İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi ve Belediye Başkanlarımızın çalışmaları hakkında bilgiler alıyoruz. Şimdi yaptıklarımızla birlikte gelecek dönemde yapılacak çalışmalarında programını hazırlıyoruz"dedi.

Toplantı, yapılan bilgilendirmenin ardından sona erdi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti Yerel Yönetimler Kırşehir Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement