Ak Partili Başkandan Karla Mücadele Özürü - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Başkandan Karla Mücadele Özürü

Ak Partili Başkandan Karla Mücadele Özürü

Van'ın AK Partili Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, yoğun kar yağışı ardından ilçe merkezi ve mahalle yollarını temizleyemeyince vatandaşlardan özür diledi.

03.01.2016 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın AK Partili Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, yoğun kar yağışı ardından ilçe merkezi ve mahalle yollarını temizleyemeyince vatandaşlardan özür diledi.

Van'da son 3 günde etkili olan kar yağışı hayatı durma noktasına getirirken, karla mücadele ekipleri kapalı yolları açmak için büyük çaba gösterdi. Ancak, Van'ın Ak Partili Gevaş İlçesi Belediyesi, bu süre içinde karla mücadele yapamadı. Kar yağışından sonra ilçe merkezi ve bağlı 30 mahallenin toplam 80 kilometrelik yolunu araç yetersizliğinden açamayan Belediye Başkanı Sinan Hakan, büyük belediyelerden araç yarıdmı istedi. Karla mücadelede sınıfta kaldıklarını belirten Başkan Hakan, Facebook hesabından özür metni yayınladı. Bugün günlerden 'Özür' diye başlayan Başkan Hakan, şöyle dedi:

"Yoğun kar yağışı sonrasında yaşadığımız bazı tahlihsizliklerin de tesiriyle karla mücadelede başarılı olamadık. 1983 model emektar greyderimiz, loderimiz ve bir kepçemiz arızalandı. Dışarıdan temin ettiğimiz bir aracı 10 saat sonra vinçle çıkarabildik. Çalışmalarımız tek kepçeyle devam ediyor. Yinede yaşanan aksaklık ve gecikmelerden dolayı halkımızdan özür diliyoruz." - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Başkandan Karla Mücadele Özürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement