Ak Partili Gençlerden Akaydın'a "Çamaşır Suyu" Tavsiyesi - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Gençlerden Akaydın'a "Çamaşır Suyu" Tavsiyesi

Ak Partili Gençlerden Akaydın\'a "Çamaşır Suyu" Tavsiyesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın “Belediyeyi temiz teslim etmek için evrakları yaktırdım” sözlerini protesto eden bir grup AK Partili genç, ellerinde çamaşır suyuyla belediye önüne geldi.

03.04.2014 19:39

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın "Belediyeyi temiz teslim etmek için evrakları yaktırdım" sözlerini protesto eden bir grup AK Partili genç, ellerinde çamaşır suyuyla belediye önüne geldi. Partili gençler Akaydın'a belediyeyi çamaşır suyuyla temizleme tavsiyesinde bulundu.

CHP'li Mustafa Akaydın, belediyede bulunan bazı evrakların yakılıp imha edildiğini ve yakma gerekçesi olarak da seçimlerden sonra belediyeyi Menderes Türel'e temiz bırakmak olduğunu söylemişti. Bu açıklamanın ardından Akaydın'ın sözleri bazı protestolara neden olmuştu.

Bir protesto da AK Parti Antalya Gençlik Kollarından geldi. Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir ellerinde üzerinde "Çamaşır Suyu" yazan pet şişelerle belediye önünde bir açıklama yaptı. Akaydın'ın yapması gerekenin bir an önce belediyeyi devretmek olduğunu söyleyen Bozdemir, "Evrakları yok ederken emniyet güçlerince basılan Akaydın 'Temiz belediye bırakmak istemiştim' şeklinde sözlerine herkes gülmüştür. Madem kendisi temiz belediye bırakmak istiyor, o zaman bizler de AK Partili gençler olarak kendisine çamaşır suyu getirdik. Onların pisliklerini ancak çamaşır suyu çıkarır" dedi.

Eylemin ardından grup olaysız dağıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Gençlerden Akaydın'a 'Çamaşır Suyu' Tavsiyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement