Akhisar Belediyespor-Gençlerbirliği Maç Notları - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor-Gençlerbirliği Maç Notları

Akhisar Belediyespor'da sarı kart cezalısı olan iki oyuncudan Zokora'nın yerine Merter, Uğur'un yerine İsmail Konuk görev yaparken, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, geçen hafta Galatasaray'a 2-1 yenilen kadrodan Mehmet Akyüz, Djoum ve Kerim'i Gençlerbirliği randevusunda yedek soyundurdu.

13.12.2014 16:57

Akhisar Belediyespor'da sarı kart cezalısı olan iki oyuncudan Zokora'nın yerine Merter, Uğur'un yerine İsmail Konuk görev yaparken, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, geçen hafta Galatasaray'a 2-1 yenilen kadrodan Mehmet Akyüz, Djoum ve Kerim'i Gençlerbirliği randevusunda yedek soyundurdu. Bu oyuncuların yerine Bilal, Bruno ve Kadir Keleş ilk 11'de şans buldu.

Ligin 4'üncü haftasında oynanan Fenerbahçe maçında kasığından ağır bir sakatlık geçiren Kenan Özer, tam 76 gün sonra kadroda yer aldı. Sakatlık döneminde 8 lig ve 2 kupa müsabakasında takımdan uzak kalan futbolcu, maç eksiğini gidermek için geçen hafta U21 Takımı'nın Galatasaray'la yaptığı karşılaşmada oynamış ve başarılı bir performans göstermişti.

Akhisar Belediyespor'un Trabzonspor'dan renklerine bağladığı Kadir Keleş, ilk kez bir lig maçında 11'de forma giydi. 9'uncu haftada Gaziantepspor deplasmanında son 5, geçen hafta Galatasaray karşılaşmasında son 14 dakikada görev yapan genç futbolcu, Başkent temsilcisi karşısında 89 numaralı formasıyla sahada yer aldı.

Manisa'da dün gece yağan şiddetli yağmur sabah saatlerinde dinerken, karşılaşma, bahardan kalma denebilecek günlük güneşlik bir havada oynandı. Güzel havaya rağmen müsabakaya ilgi yoktu. Yaklaşık 1000 Akhisar Belediyesporlu futbolseverin izlediği maçta konuk takıma tam 10 taraftarı destek verdi. 10 Gençlerbirliği taraftarını 20 özel güvenlik görevlisi korudu. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor-Gençlerbirliği Maç Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement