Akrabalar Arasında Çıkan Kavgada 2'si Ağır 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Akrabalar Arasında Çıkan Kavgada 2'si Ağır 5 Yaralı

Sivas'ın Gürün ilçesinde aynı köyden oldukları öğrenilen akrabalar arasında çıkan silahlı sopalı kavgada 2'si ağır 5 kişi yaralandı. Kavga, Gürün ilçe merkezinde meydana geldi ve önceden bulunan husumet nedeniyle tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı ve sopalı kavgaya dönüştü. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi ve yaralılar Gürün Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan 2'sinin sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

30.06.2023 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akrabalar arasında çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü: 2'si ağır 5 yaralı

SİVAS - Sivas'ın Gürün ilçesinde aynı köyden oldukları öğrenilen akrabalar arasında silahlı sopalı kavga çıktı. Kavgada 2'si ağır 5kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kavga Gürün ilçe merkezinde meydana geldi. Kaledere köyünden oldukları öğrenilen akrabalar arasından önceden bulunan husumet nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı ve sopalı kavgaya dönüştü. İlk belirlemelere göre kavgada 5 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden silah ve sopa darbeleriyle yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Gürün Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan 2'sinin sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Akrabalar Arasında Çıkan Kavgada 2\'si Ağır 5 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akrabalar Arasında Çıkan Kavgada 2'si Ağır 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement