Akşener: İlk İşim Suriye ile Meseleleri Düzeltmek Olacak - Son Dakika
Güncel

Akşener: İlk İşim Suriye ile Meseleleri Düzeltmek Olacak

PARTİLİLERLE İFTAR YAPTIİYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Mardin'de düzenlediği mitingin ardından Bitlis'e geçerek, partililerle birlikte iftar yemeği yedi.

14.06.2018 23:47

PARTİLİLERLE İFTAR YAPTI

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Mardin'de düzenlediği mitingin ardından Bitlis'e geçerek, partililerle birlikte iftar yemeği yedi.

Partisi tarafından verilen iftar yemeğine katılan Akşener, yemeğin ardından vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Akşener, daha sonra dinlenmek üzere Ahlat ilçesindeki evine geçti. Bayram sabahı Ahlat'ta vatandaşlarla bayramlaşıp, kahvaltı yapacak olan Akşener, daha sonra karayoluyla Muş'un Hasköy ilçesine geçecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akşener: İlk İşim Suriye ile Meseleleri Düzeltmek Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement