Akşener Rahatsızlandı, Sakarya'daki Programa Koray Aydın ve Ümit Özdağ Katıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Akşener Rahatsızlandı, Sakarya'daki Programa Koray Aydın ve Ümit Özdağ Katıldı

30.12.2017 13:23  Güncelleme: 15:55

Sakarya il başkanlığı binasının açılışına katılması beklenen Meral Akşener rahatsızlanınca, boşluğunu Koray Aydın ve Ümit Özdağ doldurdu.

Sakarya'da, il başkanlığının binasının açılışına katılması beklenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener rahatsızlanınca, açılışa genel başkan yardımcıları Koray Aydın ve Ümit Özdağ, katıldı.

PARTİLİLER AKŞENER'İ BEKLİYORDU

İYİ Parti Sakarya İl Başkanlığı'nın açılışı için Sakarya'ya gelmesi beklenen Genel Başkan Meral Akşener için uzun süreden bu yana çalışma yapılıyordu. Akşener ve beraberindekileri karşılamak için TEM Adapazarı gişelerine araçlarıyla giden partililer, parti otobüsünde Meral Akşener'i göremedi.

Akşener Rahatsızlandı, Sakarya'daki Programa Koray Aydın ve Ümit Özdağ Katıldı

RAHATSIZLANDI, SERUM TAKILDI

Akşener'in dün akşam saatlerinde rahatsızlandığı ve İstanbul'da serumla tedavi gördüğü açıklandı.

ÖZDAĞ VE AYDIN KATILDI

Sakarya programına Genel Başkan Yardımcıları Koray Aydın ve Ümit Özdağ ile Isparta Milletvekili Nuri Okutan katıldı. Aydın ve Özdağ, kendilerini karşılayan partililerle selamlaşarak programa devam etti.

Akşener Rahatsızlandı, Sakarya'daki Programa Koray Aydın ve Ümit Özdağ Katıldı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akşener Rahatsızlandı, Sakarya'daki Programa Koray Aydın ve Ümit Özdağ Katıldı - Son Dakika


Advertisement