Aladağ'da Sel Yolları Kapattı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Aladağ'da Sel Yolları Kapattı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

ADANA (AA )- Adana'nın Aladağ ilçesinde sağanak yağış ve sel nedeniyle 6 mahalleye ulaşımı sağlayan yol ulaşıma kapandı.

ADANA (AA )- Adana'nın Aladağ ilçesinde sağanak yağış ve sel nedeniyle 6 mahalleye ulaşımı sağlayan yol ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre, Aladağ ilçesine bağlı 6 mahalleyi ilçe merkezine bağlayan yol üzerinde araçların geçişini sağlayan köprü yıkılarak yeniden inşa edilmeye başlandı. Köprü inşaatı nedeniyle araçların kullanımı için açılan tali yol ise, aşırı yağış ve sel nedeniyle ulaşıma kapandı.

Aladağ Belediyesi'ne bağlı ekipler, kapanan yolu açmak için çalışmalarını sürdürürken, taşan dere yatağı döşenen borularla tahliye edilmeye çalışılıyor. Yetkililer, taşan dere yatağının akşam saatlerinde tahliyesinin tamamlanacağını ve yolun en kısa sürede tekrar ulaşıma açılacağını ifade etti.

Kaynak: AA