ALBEM, Öğrencileri Hayallerine Kavuşturuyor - Son Dakika
Güncel

ALBEM, Öğrencileri Hayallerine Kavuşturuyor

ALBEM, Öğrencileri Hayallerine Kavuşturuyor

Aliağa Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl "eğitimde fırsat eşitliği" sloganıyla hizmete açtığı "Aliağa Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi, öğrencileri hayallerindeki okullara hazırlıyor.

20.11.2013 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ücretsiz Etüt eğitimleriyle, Dershaneye gitme olanağı bulunmayan öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sağlayan ALBEM'i ziyaret eden Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, "Kaliteli bir eğitim almak herkesin anayasal hakkı. Belediyemiz ve Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde Aliağa'ya iyi bir eğitim kurumu kazandırdığımız için çok mutluyum" dedi.

ÖĞRENCİLERİ HAYALLERİNE KAVUŞTURUYOR

Aliağa Belediyesi, 2012-2013 eğitim dönemi başında Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi ile işbirliği yaparak ALBEM'i kurdu. Proje kapsamında Eğitim için bina ve tefrişatı Belediye yaparken, Öğretmenleri Halk Eğitimi Merkezi sağladı. Dershaneye gitme olanağı bulunmayan öğrencilere "eğitimde fırsat eşitliği" ilkesiyle ücretsiz eğitim sunan kurum kısa sürede büyük ilgi gördü. Aliağa'da ve Helvacı'daki eğitim merkezlerinde öğrencileri ücretsiz olarak lise ve üniversite sınavlarına hazırlayan ALBEM, kurulduğu ilk yıl büyük bir başarıya imza atarak öğrencilerini hayal ettikleri üniversiteye ve liselere yerleştirdi.

BAŞKAN OĞUZ ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE SETİ VE ÇANTA DAĞITTI

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, ALBEM'i ziyaret ederek öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Oğuz, kırtasiye seti ve çanta dağıttı. Öğrencilerin meraklı sorularına tek tek yanıt veren Başkan Oğuz'un, gördüğü sıcak ilgi nedeniyle çok mutlu olduğu görüldü. Öğrencilere derslerine iyi çalışmaları gerektiğini söyleyen Başkan Oğuz, "Sizlerle hepimiz gurur duyuyoruz. Bu eğitim kurumu sizler için var. Derslerinize iyi çalışıp geleceğinize iyi okullara giderek yön verin. Size güveniyorum" dedi.

Öğrencilere tek tek kırtasiye seti ve çanta dağıtan başkan Oğuz, "Bunlar size küçük hediyelerimiz. Başarılarınıza başarı katmasını diliyorum" dedi.

EĞİTİME DESTEKLERİMİZ SÜRECEK

Eğitime büyük önem verdiğini söyleyen Başkan Oğuz, "Görev süremiz boyunca ALBEM'i ve Çocuk evlerimizi kurduk. Olanaklarımız ölçüsünde boya badanadan her ihtiyacına kadar okullarımıza destek olduk. Burada çok sayıda çocuğumuz ve gencimizin iyi bir lise ve üniversitede okuma hayaline aracılık etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Eğitime desteğimiz artarak sürecek" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ALBEM, Öğrencileri Hayallerine Kavuşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement