Aliağa Halkı E-Belediyecilik Hizmetlerini Sevdi - Son Dakika
Güncel

Aliağa Halkı E-Belediyecilik Hizmetlerini Sevdi

Aliağa Halkı E-Belediyecilik Hizmetlerini Sevdi

Aliağa Belediyesi'nin e-belediyecilik uygulamaları vatandaşa zaman kazandırıyor

02.03.2012 14:38

Aliağa Belediyesi'nin 2,5 yıl önce başlattığı e-belediyecilik uygulamaları, vatandaşların tercih ettiği önemli bir hizmet alanına dönüştü. Bilgi teknolojilerinin kullanıldığı Belediye hizmeti ile vatandaşlar Emlak, çevre temizlik, ilan reklam, kira, harç gibi her türlü yükümlülüğü sorgulayıp internet üzerinden ödeme yapabiliyor. E-Belediyecilik uygulamasını tercih eden mükellef sayısı her geçen gün artıyor. Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; "Sosyal Belediyecilik uygulamalarımız kapsamında vatandaş odaklı hizmetlerimizi e-belediye çözümleriyle etkin ve hızlı şekilde sunuyoruz. Teknolojiyi ve modern iletişim metotlarını kullanarak yurttaşlarımıza yüksek standartta hizmet üretiyoruz" dedi.

BELEDİYEDEN VATANDAŞA ONLİNE HİZMET

Aliağa Belediyesinin Kurumsal internet portalı www.aliaga.bel.tr üzerinden sunulan e-belediyecilik uygulamasında şahıslar TC kimlik No, kurumlar da vergi no ile sisteme kayıt olarak hizmeti kullanabiliyor. Emlak, çevre temizlik, ilan reklam, kira, harç gibi her türlü borcun sorgulanıp ödendiği "e-belediyecilik" hizmetleri kapsamında mükellefler ayrıca; Vergi Affı Bilgileri, Arsa Rayiç Değerleri, İnşaat Maliyet Bedelleri, Bina Aşınma Oranları, Çevre Temizlik Tarifelerini sorgulayabiliyor ve internet üzerinden ödemelerini gerçekleştirebiliyor.

GÜNÜN 24 SAATİ DÜNYANIN HER YERİNDEN SORULAMA VE ÖDEME İMKÂNI

Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; "İnternet ve Mobil iletişim teknolojilerinde yaşanan gelişmeleri kullanarak vatandaşımıza etkin ve hızlı hizmet sunuyoruz. Gelişen teknolojileri kullanarak yurttaşlarımıza hizmet etmenin yanında hızlı ve çağdaş bir şekilde hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yurttaşlarımız internet erişimi olan her yerden günün diledikleri saatinde borçlarını internet üzerinden öğrenip ödemelerini yapabiliyor." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aliağa Halkı E-Belediyecilik Hizmetlerini Sevdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement